Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini- ja sobie dwa lata temu wzielam lustrzanek Nikona, tez się dwie noce meczylam z wyrzutami, bo mieliśmy aparat, ale udało nam się go spłacić dużo szybciej, a moja radość trwa do dziś![]()
Ja mam starą Sonówkę, ale z długim obiektywem, zdjęcia robi zaje*biste, jednak jest bardzo niewygodny do noszenia i marzy mi się mniejsza, poręczna lustrzanka... Ale teraz póki co spłacamy telewizor i lapka, później odsapniemy od rat i może jak wyjdziemy z pieluch to coś się pomyśli

jak słyszę Messi to mam odruch wymiotny...Nie powiem, że nie umie grać, musze przyznać, że ma talent, ale jest wszędzie i niedługo to mi z lodówki wyjdzie bleee.
No cóż, myślę i czuję identycznie...
Doggi, natchnij mnie energią do sprzątania, pliiis!
femme, 2:1 albo i 2:0 dla Niemców
Ale 2 litry samej wody czy płynów ogólnie? Bo przeważnie jak mówią, żeby pić 2 litry wody w ciągu dnia to chodzi też o herbatę czy soki... Ja samej wody w życiu tyle nie wypiję, ale jak podliczyć wszystkie płyny to spokojnie.nieobecna, bez sensu są takie raty, co za dziady... Dobrze, że już Wam się kończą!
agulqa, moja mama też ma takie fajne pożyczki w pracy

LayDeek, ja wczoraj byłam 2 godziny na basenie i póki co żyję

jezyk, karne są CHOLERNIE niesprawiedliwe, bo drużyna wystawia tylko tych, którzy są specjalistami od strzelania karnych i liczy się fart, a nie gra zespołowa

NO TO NIEMCY DO BOJUUU!!!