Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No niestety tylko takie raty były wtedy dostępne i nie możemy spłacić wcześniej.. Inaczej będziemy płacić wysokie odsetki za wcześniejszą spłatę. Na szczęście to tylko do listopada więc jakoś przeżyję. Mamy też ratę 230 zł miesięcznie za telewizor, ale spłacamy sobie po 300 czy więcej, więc nie problem.
No.. i kredyt na 30 lat na mieszkanie Mieliśmy też kredyt na samochód na 2 lata, ale biorąc na mieszkanie wzięliśmy większy by spłacić auto. Konsolidacja kompletnie nam się nie opłacała.
U nas pogoda super - dalej latam w majtkach po mieszkaniu, tak ciepło Młody zaraz wskakuje do kąpieli a mnie czeka wielkie prasowanie... :/
Niemcy wygrają.. ale kibicuję Argentynie Meeeesi, Meeeeesi!
Nulini tez tak slyszalam, dlatego do slubu nam bardzo nie spieszno bo trudniej kredytu wspolnego sie pozbyc niz rozwod wziac ;-)
Alecta my w tym roku dopiero bralismy. Ale po to zaczelismy 'inwestowac' ze mamy nadzieje ze po ok 10latach uda nam sie kredyt splacic. Ja jak bylam u mamusi to sie troszkw opalilam na tarasiku jak lezalam ;-)
Jezyk my teraz bierzemy drugi. No i marza w banku poszla duzo w gore od lutego, chcemu kredyt niecale 10k wiecej a rata 100zl wieksza wychodzi niestety wiec rezygnujemy z dobrania kredytu na rwmont. Moze uda sie ze mama Ł w pracy dostanie pozyczke na 1% a my ja bedziemy splacac. My specjalnie bralismy na 30rat, chcemy jak najmniejsza rate placic, a raz w roku mozemy wplacic iles % wartosci kredytu bezplatnie i to idzie na kapital. No i dobrze ze na dluzej mamy bo przy dziecku i teraz lekach lekarzu itp ciezko byloby nam placic wieksza rate.
Nieobecna wlasnie zawsze warto kilka opcji sprawdzic ;-) my tez tak robimy zawsze. Tez sie smiejemy ze po 50. W koncu mieszkania beda nasze ;-)
Agulqa- no my też patrzylismy na wielkość raty. Ale pewnie brslismy dużo mniej niż Wy, dlatego na krócej, bo tak jak pisalam trafiła nam się okazja cenowa.
Ja jestem za Niemcami.
Należy im się wygrana, a po za tym jak słyszę Messi to mam odruch wymiotny...Nie powiem, że nie umie grać, musze przyznać, że ma talent, ale jest wszędzie i niedługo to mi z lodówki wyjdzie bleee.
Witam na koniec weekendu
Wróciłam z gór i jestem potwornie zmęczona
Widzę, że ciekawy temat poruszylyscie. Akurat mogę coś na ten temat powiedzieć, bo do końca maja pracowałam w Banku na kredytach mieszkaniowych
Tematy wszelkiego rodzaju kredytów nie są mi obce
Sama jestem posiadaczem kredyty hipotecznego ale w euro. Suma kredytu do spłaty na dzień dzisiejszy przewyższa wartość mieszkania, ale rata jest zdecydowanie niższa niż w pln.
Co sądzicie na temat basenu? Dostałam przyzwolenie od lekarza i od tego tyg zaczynam
Miłego wieczoru życzę
Ja za Niemcami chyba dlatego, że do dziś nie mogę przeżyć, że Argentyna wyeliminowała w karnych 100 razy lepszą od siebie Holandię. Zawsze twierdziłam, że karne to najbardziej niesprawiedliwe rozstrzygnięcie meczu.