• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

U mnie niestety dochodzi do częstego zapalenia mieszka włosowego po depilacji, więc wiem o co może im chodzić. Mam wyjątkowo wrażliwą skórę na golenie. Nogi po żyletce np. suche jak pieprz, a okolice intymne potrafią niekiedy strasznie piec tak po 2 dniach. Najważniejsze by nie mieć jakiegoś mego boberka ;-)

reklama
McPearl a probowalas elektryczna maszynką? Jacek mam dość wrażliwą skórę a po wykrywaniu jest ok a bikini mniej boli niż nogi :D przynajmniej mnie ;)

Depilatorem, u mnie super się sprawdza, tylko nie pod pachami bo mi krew ciurkiem leci nie wiem dlaczego ale łydki, kolana, uda i bikini super no i mnie i moją sis bikini boli dużo mnie niż nogi :D

Nosz kuzwa wcielo mi posta!

Malami witaj! Ja planuje isc do szkoly rodzenia, a co mi szkodzi ;-) Ł chce chodzic ze mna

Agus czekam nz dobre wiesci i trzymam kciuki!

Ja wg moich wyliczen w srode zaczna 17tc wiec i 5ty miesiac :-)

Doggi ale sa tez darmowe szkoly rodzenia ;-)

Indi moim zdaniem jak ktos wyjechzl i nie musi to nie warto wracac

Reszte doczytam pozniej ;-)

nulini uczulona na wapno, no co ty gadasz!!! Masakra:/ O dobrze wiedzieć, że pszczoły nie traktować octem. To na szczęście była osa, zwłoki pokazałam mamie i potwierdziła:)

doggi gwiazda! Moja mówi: 'Nie chce dzidziusia, bo tylko płacze':DD Ja próbowałam wielokrotnie bikini potraktować depilatorem - łzy lecą, nie daję rady. Tylko nogi:D

mcpearl co szpital to inne wytyczne. U nas lepiej samemu ogolić się, bo jak nie to położna goli maszynką jednorazową (do cc tylko górę):D Lewatyw nie ma, dostaje się czopek do ręki.

Łeb mi pęka chyba z tego zaduchu.

reklama
Moja znajoma byla w szkole rodzenia i zachwala. Szczegolow nie znam.

U nas szkola rodzenia jest w szpitalu, na oddziale gdzie ordynatorem jest moj gin. I chce chodzic i Łtez, mysle ze dobrze nam to zrobi przed wspolnym porode

Doggi super cora! Co do lewatywy w niektych szpitalach chyba obligatoryjnie robia. Wiem ze w aptekach sa jednorazowe zestawy do lewatywy. I chyba wolalabym sama w domu zrobic niz zsby mi pigula w szpitalu robila :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry