• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

agulqa na mój rozum 5 miesiąc zaczyna się po upływie 17 tygodnia,skoro 4 zaczął się po 13 :tak:
u mnie nie trzeba się golić,a do cc położna zgolila mi wzgórek,a lewatywy to się najbardziej bałam ,ale mnie to ominęło
też gdy golę bikini jednorazówką to później koszmarna wysypka wyskakuje,ale jak już kiedyś pisałam od dawna depiluje te okolice kremem i jest git

Ostatnia edycja:
reklama
O matko 10 stron :-P

Yggam fajnie ze urlop udany :-)

Ewelina witaj :-)

Agus przecież jeżeli masz ochotę pisać to nikt Cię nie wygania! :-)

Goferek ja raczej spokojniejsza niż zwykle :-P

Emilchen niestety nie pomogę najlepiej lekarza spytać ogólnie teraz wszystko się rozrasta.wiec mogą być różne bóle kucia itp

Indi zastanawiałam się gdzie wsiaklas :-P

Jezyk fajne wakacje pogoda dopisała aż za bardzo :-P

Kasiekz oj nie fajnie z tym ugryzieniem... Przynajmniej wiesz ze nie ma uczulenia :-D

Ja chodziłam do darmowej szkoły rodzenia w szpitalu w którym rodziłam ;-) i tak nie miałam co robić to sobie poszłam :-P

Doggi słodka Ola :-)

Ja bym chciała żeby mi lewatywe.zrobili lepsze to niż kleks podczas porodu :-P

Dobra tak z grubsza nadrobilam boże jakiego dzisiaj gofra zjadłam <3 cudo ale teraz zdycham bo oczywiście zjadłam całego bo szkoda było mi zostawić a już po połowie byłam pełna :-P

I byłam po skierowanie na jutro na prenatalne i szybko zerkal czy wszystko ok :-) mam dziecko z ADHD :-D :-D 4,7cm :-)

Zaczyna mnie powoli wkurzać net w telefonie, bo namecze się nad postem, a za chwilę mi pokazuje informacje, że połączenie z internetem niedostępne :/
Albo po prostu zasięg sieci taki ch..

Dzisiaj w końcu zamówiliśmy meble do pokoju Tymcia.
Oby szybko dojechały, bo niedługo zaczynamy remont jego pokoju.
Mam nadzieję, że uda się go eksmitować z naszego łóżka.

Ehh nic mi się nie chce.
Rano tak ciężko było mi wstać, że szkoda gadać.
W pracy oczy mi się z rana zamykały same.
Zjem kolację i idę od razu spać.

Alecta tez tak kilka razy miałam teraz jak coś dłuższego pisze to kopiuje zanim wyślę ;-)

A to mój gofr :-D wcześniej dodać nie mogłam nie wiem czemu

Załączniki

• 1405965212405.jpg
    1405965212405.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 45
kasiekz jak Młoda była malutka, to nagminnie do każdego przeziębienia wapno. I nagminnie mi dziecko wysypywało. W końcu się połapałam o co chodzi i od razu jak mi jakiś lekarz o wapnie mówi, to zastrzegam, że ni hu hu :-D Ja pszczoły, osy i inne latające rozpoznaję z daleka, ale to spaczenie rodzinne - dziadzio i tata mają pasieki ;-) Osy są potwornie wredne, atakują bez powodu i żądlą kilka razy, trzeba bardzo na nie uważać...

bada m., też kiedyś miałam takie problemy z goleniem, straszne krosty mi wyskakiwały na wzgórku. Ale teraz depiluję depilatorem, później 2-3 razy maszynką, żeby nie wrastały i znów depilatorem, mam spokój na dłużej i brak krost :tak:

alecta, ja się tak czułam w pierwszej ciąży, normalnie śpiączka, a teraz o dziwo mam dużo energii, czasem łapię drzemkę w dzień, ale nie chodzę nieprzytomna i rano rześko wstaję ;-)

femme, łeee, a gdzie bita śmietana :-p

Ja miesiące ciąży sobie sprawdzam tu: Ciąża: Który to miesiąc ciąży? - W oczekiwaniu na dziecko- Rodzice.pl

reklama
Femme, dobrze, ze na telefonie nie widzę zdjęcia :-D Zajadam póki co rodzynki w czekoladzie

Muszę wypróbować ten krem do depilacji. U mnie golarki są ok, ale najlepiej wieloostrzowe. 5 to miodzio. Te jednorazówki z max 2 = pocięte nogi :-D

Pszczoły, osy.. Pot mnie zalewa. Jeszcze ostatnia mąż do mnie, żebym wygoniła, bo coś wleciało brrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry