reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczeń 2015

Nieświadomie znów trafiliśmy w świąteczny termin;) Nasz pierwszy urodził się 4 maja, akurat pod koniec bardzo długiego weekendu;)

reklama
Cześć wieczornie

Co do obliczania terminu rozwiązania najdokladniejszy jest kalkulator gdzie wpisuje się poza datą ostatniej @ długość cyklu, bo dużo jest takich ze piszesz kiedy ostatnio był @ i tyle a wiemy ze różnie to bywa i te uogolnione di 28 dni dla mnie nie działają bo mój cykl trwa 36 dni, ale najlepszy to jest raku gdzie wpisuje się datę owulacji, wg niego mam na 26 stycznia a wg okresu 14 styczeń

W ogóle jestem paralitka, jak ja dziś się na schodach wyrżnęłam?! Walnelam krzyżem o kant schodów mam siniaka na pół pleców a ból taki ze siedzieć nie mogę :/

My chcieliśmy się zmieścić w 2014 roku, żeby mieć dzieci rok po roku;) Ja mam standardowy cykl więc problemu nie ma z wyliczeniem. Wychodzi 3 styczeń;)

Jak juz masz link url to kopiujesz w swoim profilu w ustawieniach tam gdzie sygnaturka :)

My się tak łapiemy na 13-16 stycznia. Chciałabym w męża urodziny 21-go ale chyba się nie da ;-) a nie chcieliśmy drugiego końcowo-rocznego dziecka bo jest zdecydowanie gorzej później w przedszkolu czy szkole. To dziecko ma ciężki początek. Nasz syn po 1,5 roku chodzenia do przedszkola przestał za mną płakać...

reklama
Doggi bidulko, ostrożnie :)

Też chciałam być w końcu letnią mama, miałam być czerwcową, ale cóż :) byle by nie koniec grudnia! Zawsze to później dziecku łatwiej, juz mam jedno z końca roku :)

Do góry