reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

McPearl trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& może nie wszystko jeszcze stracone

Ja tam w każdej mam i młdłości i wymioty:-p taki typ ze mnie

Doggi mam propozycje zrób proszę tabelkę i wrzucaj proszę np.,raz dziennie tutaj na wątek główny,kto kiedy ma wizytę,a po wizycie zmiana daty na kolejną,co Ty i reszta dziewcząt na to ?;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze, dziewczyny, dzwonił mój lekarz. Jednak wyszły mi te cholerne bakterie w moczu i mam dziś przyjechać po antybiotyk. Tylko, że ja miałam dokładnie to samo w ciąży z Filipem i też antybiotyk, a te nie chciały dać się wybić. Martwię się co będzie tym razem.

Jezyk nie widziałaś takich list na innych wątkach,np.lista starających się w danym miesiącu?Raz dziennie lub co drugi dzień przy swoim poście ,dla przypomnienia,jak nie wiesz o co mi chodzi to wejdź na staraczki 2014 na 1 stronę

Filipiamama życzę zdrówka i przegoń to cholerstwo

Ostatnia edycja:
Filipia mama ​moze tym razem będzie inaczej, każda ciąża jest przecież inna, może teraz wybiją się te cholery :)

bada m nie widziałam :) Na lutówkach 2009 i kwietniówkach 2005 nie było takich list, a na inne watki nie zaglądałam, ale jeśli ułatwi Wam to życie, to jestem za :tak:

U nas w szkole jest Amadeusz ktory ma brata Igora Brunona, i kuzyna Emanuela, ktory jest jednym z ulubionych kolegów Oskara mojego.
w rodzinie mam Faustyne, Miszele, Brajana,Martina. Niedawno byl u nas chrzczony Leonard. ale on amerykanin maly tylko rodzice z tąd.

Za to duzo Amelek, Zuź, Oliwek,Majek, Kubusiów, Kacperków i Jasiów.

myślę,żę wszystkie imiona są mniej lub bardziej ładne,czasami po osłuchaniu się z imieniem zaczyna nam się ono podobać,tak było jak koleżanka dała synkowi Leon i teraz po czasie podoba mi się.Zresztą wszystkie tylko nie Brajany,Dzesiki,Keviny itp. bo im mniej wykształceni,biedni rodzice tym bardziej wymyślne.obcojęzyczne imiona,przynajmniej u nas tak jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry