• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Femme oj szkoda, szkoda... Kawałek od Ciebie. Powiedz nad morze jeździcie?

Emilchen głowa do góry, dużo kobiet to ma więc się nie stresuj. Najważniejsze, że już minął I trymestr, teraz z górki :)))

Ja właśnie robię sosik i zaraz biorę się za murzynka. Moje dziecko dalej siedzi w namiocie hehe...

Ostatnia edycja:
reklama
Megami, a ja tam nie słucham lekarza, bo właśnie często mają nieaktualną wiedzę :-D A barszczykiem to sobie narobiłaś!!! Już się pakuję i pędzę! Chociaż z krokiecikiem bym zjadła...

AZA, to ja się na Twoje krokiety nie piszę, nie cierrrrpię grzybów :-D

aob, no następna z serniczkiem!!! Chyba do babci zadzwonię, bo ona robi najlepszy na świecie :-D

alecta, w weekend ma być masakra, upały po 35 stopni i żar z nieba :-D

A ja zeżarłam pierogi z jagodami i teraz się dobijam frytkami z cholernie ostrym sosem kebabowym :-D

Aza udanego urlopu! Mi zabronili:/ Najedz sie morskiej rybki za mnie:) Murzynka wlasnie skonsumowalam:p

Bada gratki synusia! No i dolaczam sie do spotkania z wami we Wrocku:)

Alecta zdrowka dla dzieciaczka! Odpocznij:)

Emilchen moze skoro ciagle ja masz to mialas zle dobrany antybiotyk? Teraz w szpitalu dziewczyna lezala i jeden anty nie dzialal to podali drugi w kroplowce i wyszla zdrowa. Ale miala inna baktrie. W labolatorium mozesz dostac liste anty na ktore twoja bakteria jest wrazliwa-oni wyszczegolniaja od najmniej do najbardziej. Prosisz o to przy posiewie i doplacasz grosze. Na pewno w 38tc dostaniesz antybiotyk bo zawsze przy paciorkowcu go daja.

Tyle o jedzeniu! Ja mam ochote na nalesniki z feta i szpinakiem oraz kopytka no i jeszcze wlasnie na ta cukinie nadziewana:p

Ostatnia edycja:
Emilchen moze nie bedzie zle? Kurcxe szkoda ze tak Cie lapie ale wierze ze nic groznego ske nie wydarzy. Trzymaj sie dzielnie

My z Ł tak dawno planowalismy wyjzzd do wrocka bo sliczny ale tez daleko :-( a szkoda bo i ikea by nam sje przydala :-P

Nulini blagam nie mow nic o upalach!!!:-/

Bada gratuluję synka i L4, teraz odpoczywaj.

Co do Ikei w końcu po tylu latach budują ją w Bydgoszczy, do końca przyszłego roku ma już być gotowa :-)

kasiekz narobiłaś mi apetytu na naleśniki, chyba nie będę robiła dzisiaj obiadu i namówię mojego małżona na obiad w Manekinie.
Ymmm już mi ślinka cieknie :laugh2:

Ja już sobie postanowiłam, ze w listopadzie albo grudniu pojedziemy do Ikei do Katowic :-D Przeważnie właśnie przed świętami jeździmy, bo można fajne prezenty znaleźć, ale w zeszłym roku się nie udało i ubolewałam :-(

bada, oj, ja tak zawsze :-D Dla mnie na przykład norma to chleb z pomidorem i kakałko, a wszystkich cofa na samą myśl :-D

aza to tylko mozna pozazdroscic:-) tez bym pod namiot pojechala;-)

nulini ja to chetnie bym zjadla polaczenie pomidora i kakao, bo i jedno i drugie bardzo lubie:tak:

a cukini jednak dzis nie bedzie, bo szklanka pekla mi w rekach i troszke sie wbila w palca:baffled: ale juz po krwotoku i mam wymowke od dalszego zmywania:-)

reklama
Agulqa oj tam, oj tam... macie tylko 250 km do Wrocka :)))) Byłaś już kiedyś? Można wiele fajnych rzeczy zwiedzić :)))) Z najfajniejszych to np. JA :PPPPPP

Aob widzisz, mało kto lubi jeździć pod namiot... Ja lubię, byle pogoda była :))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry