• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej, zaraz nadrobię. My z Ikei wrociliśmy. Aga Daria ja wczoraj przemeblowanie zrobiłam u Jaska, komoda poszla do nas do sypialni bo malucha rzeczy bede juz tam wkladac a Jas dzisiaj bedzie mial szafe duża. Ja nie sprzatam w ten weekend mam gdzies, poza tym przy skrecaniu szafy i tak sie nasyfi. Ogarne w pon jak bede sama w domu.

LayDeeK mój lekarz powiedział ze to dzięki ciąży, w sensie do czasu kiedy zaszłam w ciążę miałam masacra nawroty co 2 miesiące, a jak zaszłam w ciążę cisza i spokój całą ciążę nic, i długo po porodzie tez był spokój. A teraz mam tak ze na początku jesieni miewam nawrót i na wiosnę ale teraz obyło się bez bo zaszłam w ciążę. I mój lekarz powiedział że przy tym wszystkim jak źle znoszę ciążę to ciąża i poród załagodzil moją chorobę do tego stopnia że nie jestem na lekach cały czas tylko jak mam nawrót i to też dużo łagodniej niż Przed ciążą.

jezyk pierogi!!!!!!!!!! Podrzuc troche! :)

Ja dzisiaj tez niewyspana... pewnie juz tak do porodu bedzie a pozniej tez nie lepiej ehhh

Doggi omnomnom ale bym zjadla! Szkoda ze trzeba tyle czekac az sie zetnie

Doggi, sprite - nakarmcie mnie :-D :-D Ja czekam do 13:30 i badam sobie cukier po normalnym żarciu.... Qrwa no stresa mam , w poniedziałek będę z ginem gadać czy robić obciążenie czy nie..... Ale aż mi wstyd powiedzieć co zeżarłam wczorajw tym maku, ja nie wiem co mnie napadło.... Jak świnia.... :zawstydzona/y:

Doggi podziel się z resztą Ty też Jeżyk :P
Ja dzisiaj robię łazanki z kapusty, którą Doggi na przepisowy wrzucała :D

A ogólnie to nic mi się nie chce.
Od rana nawet miałam powera, ale szybko mi przeszedł heh.
Teraz jakieś takie zmęczenie poczułam, ale to chyba przez pogodę albo przez Lilke :P

Ja właśnie z zakupów wróciłam, przeszliśmy się kawał drogi, ale płyn kupiony.. Więc dziś robię pierwsze pranie dla małego a co tam :-) Przynajmniej już wiem ile czego mam i widzę, że brakuje mi pajacyków, a chyba te się najbardziej przydadzą w zimie ;-)

łazanki... mmmmmmmmmmmm też chcę! ale kończę dziś opakowania tych różnych pierdogów,raviolii itp. z lidla z oferty deluxe, bo mam już otwarte. chyba pójdę na łatwiznę i kupię gotowe łazanki z biedry na wieczór :-D

reklama
miłego weekendu :happy:dopiero lapka włączyłam,bo wstałam o 10 chociaż dzieci od 8 nie spały,ale same sobie siedziały (już nie długo,bo Gniewko sam sobie nie poleży :-p) a później wstałam i dostałam takiegi powera,że cały dom posprzątałam,szafki nawet przesuwałam,grzechotki powyciągałam i poukładałam w koszyku,stelaż od wózka w kotłowni odnalazłam ,ale mąż kerszerem umyje jak wróci,bo nie pisałam wam,ale juz 2 weekend chodzi na fuchę,powiedział,że po to aby żonie suszarkę kupić :-) tak więc ledwo żyję po tej robocie ,ale jestem zadowolona ;-)zaraz wyciągam frytownicę i smażę frytki,bo na nic innego sił nie starczyło jak tylko na obranie ziemniaków

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry