reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
O tak, Xandi. Ja też tęsknię. Najbardziej lubiłam jak mi się Witek ruszał w brzuchu, choć to czasem bolało. A pamiętacie pierwsze ruchy waszych dzieci? Aż mi się samej gęba roześmiała na to wspomnienie :tak::-D

reklama
A tak w ogóle to Martusia czy ty masz naszą "starą" listę alarmową? Mam nadzieję, że ona nadal jest aktualna i można z niej korzystać. Moje dane się nie zmieniły (nr telefonu, adres mailowy i nr GG) ;-):tak: Jakby co to ja mogę przekazać informację na BB o twoim rozdwojeniu się :-D:-D:-D:-D:-D:-D Tylko jeszcze teraz się nie rozdwajaj :no:;-)

e no co ty :szok: ja poprostu mam baniaka takiego jak bym byla w czwartym miesiacu:zawstydzona/y:to po wakacjach u tesciow mialam juz swoja wage 60kg a teraz waze 63 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:katastrofa

reklama
Karola Na tych zdjęciach tego nie widać :no::-D Fajny masz ciuszek, ten fioletowy. Szliście na jakąś imprezkę?

Antenka Jak się prześledzisz cały ten wątek (nawet tak wybiórczo) to zobaczysz, że są tu nasze fotki jak byłyśmy duuuuże ;-):-D Sorki dziewczyny, miałam na myśli przede wszystkim siebie :tak::-D Od momentu jak się rozdwoiłyśmy to nikt tu nic nie pisał i nie wklejał zdjęć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry