reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
MamoAntosia ... ślicznie ozdabiasz fotki .... czego używasz ? Ja też bym tak chciała, ale nie potrafię :zawstydzona/y:

A to ja i moje wyklute szczęscie

Załączniki

• P1010147.JPG
    P1010147.JPG
    329,7 KB · Wyświetleń: 79
No własnie ..... myślę, że pora wkleić tu jakieś OBECNE swoje zdjęcia .....
jak tylko coś wyszperam to zaraz tu wrzucę, tylko problem w tym, że teraz to nikt mnie nie fotografuje .... tylko Jeremiego :happy2:

:-D:laugh2::-D:-D:laugh2:
Mariolu A jednak coś wyskrobałaś z aparatu ;-) Świetnie wyglądasz :tak::-D Jak ty to zrobiłaś, że tak pięknie schudłaś?

Mamo Antosia
zdjęcie fajowe. A synek nie ciągnie cię za włosy, bo mój ciągnie mnie niemiłosiernie

poukładałam ciuchy od największy do najmniejszych i wyciągałam po kolei co dwa trzy tygodnie i pasowały :-D:-D:-D
A tak serio to niewiem .... nie ćwiczyłam, nie odchudzałam się, żarłam po nocach .... chyba miałam szczęście. Wciąży przytyłam 23 kilo, a schudłam 26 w pół roku. MOże dostanę jakoś nagrodę :confused::sorry2:

Wow Mariola. To mnie zaskoczylaś. Gratuluję i w nagrodę dostajesz ode mnie buziaka ;-):-D:laugh2:

Ja przed ciążą ważyłam 54 kg, teraz 56. Ale jak tylko jestem wzdęta to brzuch mam, jakbym była w 6 miesiącu :szok::-(

hmmm ....... mój brzuszek nawet spoko wygląda, co widać na fotce w stroju kąpielowym w galerii, ale może to zasługa pasa poporodowego i ściągających majt ! :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry