reklama

Styczniowa galeria :)

• Starter tematu Starter tematu Harsharani
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jeremi jest bardzo delikatny, łapie mnie za włosy czy za kolczyki (a zawsze lubiłam duuuuuuuuże) i delikatnie podotyka i puszcza, a jeśli ciągnie troszkę mocniej lub nie chce zbyt długo puścić to kwilę nie nie nie i puszcza. Naprawdę nie chcę się chwalić ( no może troszkę) ale takiego delikatnego dziecka jak moje to jeszcze w życiu nie spotkałam. Oby mu się nie odmieniło :tak:

reklama
Jeremi jest bardzo delikatny, łapie mnie za włosy czy za kolczyki (a zawsze lubiłam duuuuuuuuże) i delikatnie podotyka i puszcza, a jeśli ciągnie troszkę mocniej lub nie chce zbyt długo puścić to kwilę nie nie nie i puszcza. Naprawdę nie chcę się chwalić ( no może troszkę) ale takiego delikatnego dziecka jak moje to jeszcze w życiu nie spotkałam. Oby mu się nie odmieniło :tak:
No to gratuluję, mój to zdecydowanie brutal:-D:-D.

Ewelka też do delikatnych nie należy- jak złapie za włosy to ciągnie ile sił- Oli nieraz wyrywa całą kepkę, a ona ma przecież takie długie włosy i to musi pieuńsko boleć, bo Olcia się drze wniebogłosy. uczulam ją cały czas, żeby chowała włosy i spinam jej jak najbardziej gładko, ale Ewelka zawsze jej znajdzie jakiś kosmyk.

ja niedawno wklejalam zdjecia:-pto wiecie jak wygladam, na pewno byscie mnie rozpoznaly na ulicy:-Ddla przypomnienia jedno:-D;-)
Mariola to teraz wazysz mniej niz przed ciaza??Ja wrocilam do swojej wagi, tez sie nie odchudzalam ale dosc dlugo waga stala w miejscu a potem poszla w dol.

Dziewczyny ... wszystkie wyglądacie świetnie, czyli .... macierzyństwo Wam służy :tak::-)!!!

Mariolka - gratuluję odzyskanej figurki ... ach .... tylko pozazdrościć :-);-).

MarioOlu, ale ten twoj synek to chyba cala mama, taty co prawda nie widzialam, ale wydaje mi sie ze to skora sciagnieta z Ciebie. Sliczniutki jest ;-)

Też mi się tak wydaje, choć różnie ludzie mówią .... chyba jesteśmy do siebie podobni. Ale na zdjęciach z dzieciństwa to chyba cała ja.
Wklejam fotki z mojego dzieciństwa. Na biało to z roczku, a na tym drugim jak miałam 8 miesięcy, więc niewiele starsza.
No i mój diabelsko przystojny mąż

Załączniki

• skanuj0001.jpg
    skanuj0001.jpg
    277,4 KB · Wyświetleń: 46
  • skanuj0002.jpg
    skanuj0002.jpg
    371 KB · Wyświetleń: 41
  • z tatą - małe.JPG
    z tatą - małe.JPG
    30,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama