reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowa galeria :)

reklama
No.. Elżbietka, na brak u góry nigdy nie narzekałam... raczej na nadmiar.. ;-)
nie wiem co gorsze.. chyba latwiej wstawic niż powycinać :-D

Abeja brzuszek śliczy i widze że też rośnie jak szalony:-)
Ja to głaskając się po brzuszku mówię do niego "baloniku mój malutki rośnij duży okrąglutki":-) :tak: i rośnie jak szalony:-D

Abeja, Lorien ale macie sliczne brzuszki :tak: Jak tak patrze na Wasze zdjecia, to wydaje mi sie, ze moj wogole nie rosnie :-( ale to pewnie dlatego, ze ja przed ciaza juz mialam brzuchol i dlatego pewnie jest mniejsza roznica niz u Was, no a pozatym jeszcze mi troche czasowo do Was brakuje. :happy:

no to patrzcie na moj brzuch sprzed 2 dni, maz zrobil zdjecie bo nie moglismy uwierzyc ze dzidzi tak moze sie wypiac!!!! oczywiscie po chwili brzuch powrocil do wczesniejszych rozmiarow:-)

reklama
Do góry