reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowa galeria :)

Ja mialam w pępku takie dziwne "coś". Odkad pamietam. W ciąży pępek zaczął, ze tak powiem Ewoluować, a w nim owa narośl - ktora okazała się ciemnieszego koloru. Podczas ktorejś wizyty pokazalam to doktorowi a on mi powiedzial ze mu to wyglada na jakaś brodawke. Wyobrazacie sobie mieć brodawke na pepku? :-D bylam taka na ten pepek zla, ze nawet zadzwonilam do mojej mamy i powiedzialam jej ze to jej wina, widac mnie w dziecinstwie zle pielegnowala :tak: prawie się obrazila hihihi..

aż tu pewnego dnia... okazalo się, ze to "cos" samo odpadlo..

ale za to znalazłam tam wlos.. dluuugi i czarny.. fuuuuuujjjjj:eek:
a pepek jest narazie dużo plytszy.. i zaczyna wystawiac tak jakby... z jednej strony

reklama
Karlam piekne brzusio. :tak:
A co do pepka, to noj siedzi jeszcze w swojej dziurce, ale zawsze w tej dziurce byl wklesly, a teraz sie wypukly robi i taki jakis bardziej wrazliwy na dotyk.

Mamuśki macie prześliczne brzuszki :-D

Mój pępek zaczyna z jednej strony się uwypuklać (od góry). Ciekawa jestem czy będzie na wierzchu czy nie (tak na chłopaka) ;-)
Jak b yłam wczoraj u gina to jedna z mamusiek (ma teraz 20 tc) zapytala się mnie czy to już u mnie 30 tc, bo taki brzusio mam spory. Zaskoczyla mnie, bo myślałam, że mój brzucholek wcale nie jest taki duży. Nie mam akurat aparatu w domu, ale jak tylko będę go miala top zrobię zdjęcie i wam pokażę :-) To powiecie mi jak jest.

A moj pepek zrownal sie z moim brzuszkiem :-) z dnia na dzien jest coraz gladszy :tak: i mam na nim malego pieprzyka :-D ale to juz od zawsze :-)

Ja mam piepszyka nie powiem gdzie, a mój pępek niewiele się zmienił, tylko trochę się spłycił...

Aph Ty też masz na pewno ładny brzuszek, a ponieważ jesteś "niżej" mój jest może okazalszy. Ale ja też miałam już brzuszek przed ciążą...

Śliczne domki

Niewątpliwie o tej samej!
A czy Twój mąż też ma piepszyka w wiadomym miejscu? Jeśli tak, to może jesteśmy jakieś bliźniaczki rozdzielone po porodzie, hę? :laugh2:

reklama
Ja nie mam pieprzyka, ale za to mój Maciek ma w tym miejscu co pisze Lorien :-D :laugh2:
Ja za to mam na pępku bliznę po laparoskopii. Przed ciążą to ona była mało co widoczna bo schowana w dołku pępka. Ale teraz to już jest na wierzchu i czasem mam wrażenie, że skóra mocno się przy niej naciąga. Mam nadzieję, że ona się nie rozerwie :-(

Do góry