reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
No ja powinnam najwiecej na ten temat napisac
ale Martucha napisala juz wszystko
ale ja nie mialam wczesniej okazji bo mnie nie bylo;-)Super z ciebie babka taka bezinteresowna
;-)i tak sie cieplo na sercu robi
;-)Sukienka bedzie mi za kolanka wiec git
A moge ja potem przeslac do Martuchy
ona ma fajne nogi wiec moze pokazywac
;-)
ale Martucha napisala juz wszystko
ale ja nie mialam wczesniej okazji bo mnie nie bylo;-)Super z ciebie babka taka bezinteresowna
;-)i tak sie cieplo na sercu robi
;-)Sukienka bedzie mi za kolanka wiec git
A moge ja potem przeslac do Martuchy
ona ma fajne nogi wiec moze pokazywac
;-)
Ostatnia edycja:
K
konto usuniete
Gość
chyba wykrakalyscie bo dzisiaj siorka mnie wyciaga(tyle ze sukienka nie dojdzie

) przyleciala siostra mojego szwagra z Kanady, tez ma brzdaca z naszego rocznika i ida wszyscy to i mnie ciagna-jeszcze rozwazam ale moze sie zdecyduje
chociaz na meza tam nie licze

) przyleciala siostra mojego szwagra z Kanady, tez ma brzdaca z naszego rocznika i ida wszyscy to i mnie ciagna-jeszcze rozwazam ale moze sie zdecyduje
chociaz na meza tam nie licze

Ja bym się grubo zastanowiła zanim bym wydała tyle kasy na kieckę
Tym bardziej, że kupiłam sobie jedną śliczną kieckę na bal karnawałowy za prawie 200 zł i raz ją mialam na sobie
Bo po trzech miesiącach zaszlam w ciążę i dupa, teraz w nią nie wejdę. Nawet jakbym schudła to się nie zmieszczę, bo cycki już mi się nie mieszczą
Chociaż z tego to się akurat cieszę ;-)
I mąż też 

Tym bardziej, że kupiłam sobie jedną śliczną kieckę na bal karnawałowy za prawie 200 zł i raz ją mialam na sobie
Bo po trzech miesiącach zaszlam w ciążę i dupa, teraz w nią nie wejdę. Nawet jakbym schudła to się nie zmieszczę, bo cycki już mi się nie mieszczą
Chociaż z tego to się akurat cieszę ;-)
I mąż też 

reklama
Podziel się: