katrina13
Fanka BB :)
Nie chciałam "zjebki" ze testuje wcześnie (bo testowałam b wcześnieTy zatestuj jutro bo 20 dni od owu brzmi bardziej niż obiecująco [emoji41]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chciałam "zjebki" ze testuje wcześnie (bo testowałam b wcześnieTy zatestuj jutro bo 20 dni od owu brzmi bardziej niż obiecująco [emoji41]
Nie chciałam "zjebki" ze testuje wcześnie (bo testowałam b wcześnie [emoji28]) i akurat pytałam gine, kiedy najlepiej? Więc odp ze jak po 2 dniach od ostawienia dupka nie dostanę @ to powinnam testować i tego się trzymam [emoji2960] czyli 18.01 [emoji2356][emoji2356][emoji16]
Faktycznie brzmi obiecującoJa nie wiem jak duphaston działa na okres [emoji85] ale i tak te 20 dni wygląda obiecująco
Faktycznie brzmi obiecująco [emoji85] tez nie wiem jak działa, dziewczyny pisały, ze raczej rzadko dostawały @ podczas brania dupka, więc myślę, że mogę mieć podobnie, poznien progesteron spadnie po odstawieniu i przyjdzie @ [emoji85]
Dostalam tylko jedno opakowanieZ tego co czytam dziewczyny tutaj w większości przypadków chyba robiły test zanim odstawiły dupka [emoji85]
Ja dostałam @ podczas brania dupka, nie skończyłam opakowania.Faktycznie brzmi obiecującotez nie wiem jak działa, dziewczyny pisały, ze raczej rzadko dostawały @ podczas brania dupka, więc myślę, że mogę mieć podobnie, poznien progesteron spadnie po odstawieniu i przyjdzie @
![]()
A w którym dniu brania dostałaś @ ? I tez brakas 2x1 ?Ja dostałam @ podczas brania dupka, nie skończyłam opakowania.
![]()
To było z 3 lata temu więc nie pamietam ile ich brałam dziennie, ale pamietam że @ przyszła po 7 dniach.A w którym dniu brania dostałaś @ ? I tez brakas 2x1 ?