sunflower21
Fanka BB :)
Spokojnej, zdrowej i nudnej ciążyBeta 41![]()

U mnie 5dpo dziś, ale mam coś kiepskie przeczucia, że to nierealne by udało się w pierwszym cyklu starań, jakiś taki dołek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnej, zdrowej i nudnej ciążyBeta 41![]()
Nie myśl negatywnieSpokojnej, zdrowej i nudnej ciąży
U mnie 5dpo dziś, ale mam coś kiepskie przeczucia, że to nierealne by udało się w pierwszym cyklu starań, jakiś taki dołek![]()
Bardzo realneSpokojnej, zdrowej i nudnej ciąży
U mnie 5dpo dziś, ale mam coś kiepskie przeczucia, że to nierealne by udało się w pierwszym cyklu starań, jakiś taki dołek![]()
Beta 41 [emoji7]
Tak, tak, wiem że to jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek myśli, bo nic nie wiadomo ale dziś jakiś gorszy dzieńNie myśl negatywnietrzeba przyciągać do siebie te dobre myśli. 5dpo owulacji masz na myśli?
Ściskam mocnoTak, tak, wiem że to jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek myśli, bo nic nie wiadomo ale dziś jakiś gorszy dzień![]()
Ja jestem mistrzynią negatywnego myśleniaNie myśl negatywnietrzeba przyciągać do siebie te dobre myśli. 5dpo owulacji masz na myśli?
Hej, to za wcześnie! Nie myśl takTak, tak, wiem że to jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek myśli, bo nic nie wiadomo ale dziś jakiś gorszy dzień![]()