reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jedna strone tylko nadrukowalyscie!!!???
Albi i reszta ekipy- trzymam kciuki. No coz- tak myslalam ze zostane na szarym koncu- ale jakos przestalo mi sie spieszyc hihihi

reklama
Myślę że to jednak dzisiaj. Skurcze mam co 8-10 min. coraz bardziej bolesne:szok:. Wzięłam prysznic, ogoliłam psitkę,:-D nie wiem czy dokładnie bo do lusterka to trochę trudno:sorry2: i czekam aż skurcze będą częstsze. Mąż się boi że nasilą się w godzinę szczytu i nie dojedziemy:-) - jakby to miało trwać 2 min hihihi.

JA tez nie mam babyblues, Nadia to najpiekniejsza rzecz jaka mnie w zyciu spotkala:-Da do "dobrych rad" to musze przywyknac i ich nie sluchac ani sie nie przejmowac.

czesc dziewuszki, witam po dluzszej nieobecnosci. Ja i moja coreczka Natalka od wczoraj jesresmy juz w domku. Urodzilam 11 stycznia o 13.05 przez ciecie cesarskie bo mala nie chciala wyjsc i nie mialam odpowiedniego rozwarcia. Teraz nawzajem sie poznajemy. Jest taka kochana, prawie wogole nie placze no i podobna jest tylko do meza po mnie to ma tylko dol. wykapany tatus. pozniej wkleje fotki. Gratulacje dla wszystkich juz rozdwojonych mamusiek.

Witam dziewczyny. Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamom :) Ja urodzilam moja coreczke Weronike 11.01 o godz. 2.38 poprzez cc. Wszystko dzialo sie bardzo szybko, o 22.00 mialam pierwsze bolesne skurcze, a o 2.00 bylam juz na stole operacyjnym :) Jak juz troche dojde do siebie i sie lepiej zorganizuje, to postaram sie doczytac, co tam u was sie dzialo. Pozdrawiam :)

A ja dzis poprasowalam ubranka ktore dostala Dominika od cioc na baby shower i zaraz sie zbieramy do szpitala na wizyte. Jakos dziwnie sie czuje bo mala przestala mnie uciskac na krocze ( zupelnie jakby sie cofnela w gore) i przestalam sikac jak opetana. Chyba mamy do czynienia z uwstecznieniem

witajcie. Gratuluję wszystkim nowym mamusią.
Jej nie było mnie na parę dni (bo pojechałam trochę odpocząć) i tyle się u was zmieniło.
Naprawdę serdecznie gratuluję Anja, Pandorax, Silka, Shante, mili (mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam)

Pumi ciotko:-) kochana trzymaj się dzielnie.
Alabiniec powodzenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry