reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewcia, 3maj sie, biedactwo i ty i Kubusiak:baffled:

Moja ma 5tyg i je 150 co 3godz, wazy juz 4600, gdzie sie podziala ta kruszynka 2850g ktora urodzilam.:nerd:
Czas biegnie jeszcze szybciej niz w ciazy.
Pumi to zdjecie super, 2 sliczne kuzyneczki jedna sniada brunetka , druga platynowa blondi, sper a Domini jest podobna do taty, moja Nadi tez jest do Lukiego pdobna, to dobrze nasze dziewuszki beda mialy szczescie w milosci;-)

reklama
ewa, będzie dobrze zobaczysz, wiem co czujesz, my musieliśmy iść do szpitala jak Tobi miał 5dni - tylko żółtaczka, ale strach i tak szalony i to rozstanie z maleństwem - przepłakałam dobę:-( wszystko dobrze się skończyło - i wy się też trzymajcie

Anja Nadia jest cudowna!!!!!!!!!Czarnulka jak mój Oliś.Bardzo ładne zdjęcia jak na amatorkę............mojemu mężowi się podobały i pochwalił!:tak::tak::tak:
Zauważyłam, że ma to samo na buźce co Oliś?Wiesz co to jest?Bo ja nie mam pojęcia i zniknąć nie chce.Koleżnka mi powiedziala dzisiaj ,że to jeszcze dziecka organizm się oczyszcza i może to być nawet w 4 miesiace.
Spójrzcie jaka u nas zima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC00243.JPG
DSC00244.JPG

mojej to wyskoczylo po jednym z moich serow kozich:no:ale juz mija. w gdansku tez bylo wczoraj bialo, sztorm straszny dzisiaj i cisnienie niskie wiec caly dzien przespalam:tak:

buziaczek dla ciotek forumowiczek 9ciekawe za którym razem uda mi się wkleić to zdjęcie...)
imghttp://img520.imageshack.us/my.php?image=dscn3473sm9.jpg/img

reklama
Do góry