reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Godzinę temu moja przyjaciółka urodziła!Filipek waży 2850kg 50 cm długości.Był okręcony pępowiną ale jet ok.Zdrowy i cały!Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem ciocią:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dziękuje w jej imieniu:tak:3godziny rodziła....od pierwszych skurczy ale to jej drugie więc lekko poszło.Atak w ogóle to miała urodzić 29 lutego..........fajna data by była

Mleko kobiece posiada tak wiele właściwości przeciwbakteryjnych, że może być użyte jako substancja kojąca na bolącą skórę. Pozwól kroplom mleka wyschnąć na piersi, jeżeli masz popękane lub napięte sutki. Możesz wetrzeć kilka kropli mleka w policzki dziecka, jeżeli są zaczerwienione i bolące.

Widzę, że nocne życie się toczy na forum!
Albi u nas taka sama pogoda za oknem!Jest w dodatku + 6 za oknem!Już podobno wiosna idzie i w połowie marca zapowiadają 15 stopni a pod koniec 21!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:Też mi zima w tym roku.....ro co teraz lato w maju a jesień w sierpniu będzie?:confused::confused::confused::confused:Parodia z tą pogodą...............wszystko na odwrót
Mały najedzony i na razie bryka...z tatusiem.....a ja jakaś wyspana się czuję.zresztą kolana mnie kręca więc i tak nie zasnę:baffled::baffled::baffled:
Chyba zjem śniadanie i kawę wypiję..............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry