reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dostałam w szpitalu od dziewczyny, z którą leżałam dla Dawidka, uroczke i powiesiłam te czerwone koraliki w łóżeczku.

reklama
Ciężki dzień....mały od 14 marudzi.............Klaudiusz był chory.:baffled:może coś podłapał:-(.jeść nie chce.........:-(albo tyle co ptaszek ...................chociaż wczoraj zjadl baardzo dużo jak na siebie.:tak:jak nigdy.............śpi i zaraz sie budzi z płaczem.Tylko żeby nie zachorował....jeszcze tego nam brakuje:no::frown::no2::huh:

o rany ja dzis znow mialam koszmarny dzien, dopiero co Natali ululalam a ona znow sie budzi, zaraz oszaleje , a co do chrzcin to nie wiem kiedy bede chrzcila dziecko bo nasze rodziny sie poklucily tak na amen i mamy problem no i tez z tego wzgledu wyprowadzamy sie od babki meza, nie wiem jak to bedzie pewnie wezmiemy samych chrzesnych do kosciola i to wszystko , wyc mi sie normalnie chce

Pumi tak, mąż..............:tak:chyba wcześniej nigdy nie pisałam jak sie nazywa
Mały zjadł 120ml i śpi-tatuś ululał:-D.
Tak sobie myślę, że może miał za dużo wrażeń, bodźców jak na jeden dzień.Rano była babcia jak my byliśmy na zakupach.,potem przyszły 2 koleżanki.a potem o 18 goście byli.cały czas szum, gwar.
Może po prostu się przemęczył tym wszystkim?Jak myślicie to możliwe?:confused::confused::confused:

Szczepiłyście już dzieciaczki w 6 tygodniu?Nas czeka te szczepienie dopiero w marcu i to pod koniec...........to będzie pierwsze szczepienie.
Ja sie zastanawiam nad tymi szczepionkami skojarzonymi..ale sama nie wiem.Jest 9 wkłuć zamiast 17.Ale koleżanka , która ma synka o miesiąc starszego odradza mi...bo mówi że po tych skojarzonych dzieci chorują czasem na autyzm a lekarze nie mówią o tym głośno-bo zarabiaj na tych skojarzonych szczepionkach.Już nie wiem co myśleć i trochę sie boje .A ile w tym prawdy?Orientujecie sie w tej sprawie jakoś?

Estera za duzo gosci jak na jeden dzien dla takiego malucha. Czasem nawet całą noc potrafią nieprzespac przez nawał wrazen zwiazany z odwiedzinami ludzi.

u nas wlasnie byli goscie i moja mala cos nie moze zasnac co chwile ja wyciagam i lulam od nowa , mam dosc, ja jeszcze nie bylam na szczepieniu a juz powinno byc pewnie beda dzwonic w przyszlym tyg. i bede szczepic normalnymi , tez sie zastanawialismy nad skojarzonymi i wybralismy jednak zwykle

reklama
Do góry