reklama
e-stera
Fan(ka)
Anja w konću utył.....ile można być chudzielcem:-)
A z Nadii to słodki pączuś............
Jest co przytulać..takie cudne pulchne ciałko
A dzisiaj była u mnie koleżanka, która ma termin na 12 października...ale fajnie

.Oliś będzie miał towarzystwo po sąsiedzku
A z Nadii to słodki pączuś............
Jest co przytulać..takie cudne pulchne ciałko
A dzisiaj była u mnie koleżanka, która ma termin na 12 października...ale fajnie

.Oliś będzie miał towarzystwo po sąsiedzku
G
goscinnie
Gość
Ostatni post jest Esterki ok 19 stej i koniec. Co sie stało?? Skąd ta cisza??
Witam kobitki, bo długiej nieobecności...
Musiałam się doprowadzić do stanu uzywalności, bo od 2 tygodni...jak nie szpital to znowu w domu pielgrzymki przyjmuję
...musiałam przyzwyczaić się do roli matki i jakoś brakowało mi czasu na właczanie kompa
Musiałam się doprowadzić do stanu uzywalności, bo od 2 tygodni...jak nie szpital to znowu w domu pielgrzymki przyjmuję
...musiałam przyzwyczaić się do roli matki i jakoś brakowało mi czasu na właczanie kompa
e-stera
Fan(ka)
agnie to super. tylko pamiętaj o tym, ze dziecko po 5 godzinach powinno zjeść, nie może spać 7, 5 godz bez zjedzenia!
Dzisiaj mąż wrócił do pracy, nikt mnie nie odwiedza, więc wkońcu mam czas prawie "tylko" dla siebie...
Mały jest większy, jutro idziemy pierwszy raz do pediatry, zaczęłam go od piątku werandować i nie mogę się doczekać spacerów bo pogoda w Kraku przecudowna.
Jako, że urodzilam ostatnia to widzę, że jestem bardzo w tyle
Mój maluch ma dopiero 14 dni dzisiaj...a Wy już szczepicie swoje pociechy
Mały jest większy, jutro idziemy pierwszy raz do pediatry, zaczęłam go od piątku werandować i nie mogę się doczekać spacerów bo pogoda w Kraku przecudowna.
Jako, że urodzilam ostatnia to widzę, że jestem bardzo w tyle
Mój maluch ma dopiero 14 dni dzisiaj...a Wy już szczepicie swoje pociechye-stera
Fan(ka)
Dzisiaj rozmawiałam z pediatrą....na rota tez nam odradziła.a pneumokoki jak najbardziej.szczepimy w połowie marca dopiero.
U na pogoda cudna!+11 stopni
lutym ,szok!słonko świeci, wiaterku nie ma.

Olisiek i na razie śpi ale jak wstanie to jemy i od razu na spacerek długaśny.
Chyba wyciągnę już lżejszą kurtkę
A dzisiaj byłam u ginka...jak za 2 tygodnie nie dostanę okresu, to tabletkami będzie mi wywoływać..................

U na pogoda cudna!+11 stopni
lutym ,szok!słonko świeci, wiaterku nie ma.

Olisiek i na razie śpi ale jak wstanie to jemy i od razu na spacerek długaśny.
Chyba wyciągnę już lżejszą kurtkę

A dzisiaj byłam u ginka...jak za 2 tygodnie nie dostanę okresu, to tabletkami będzie mi wywoływać..................

reklama
Ale Wam e-sterka zazdroszcze
...też bym chciała na spacerek - może mały przestałby wtedy fisiować
bo od 6 do 11 dał mi popalic pierwszy raz od urodzenia - nieznośny jeden
Czy Wasze maluchy mają kolkę? Kurcze bo mały był dotąd spokojny...a dzisiaj czewrony jak burak, rzucał się po łózku...miał ewidentnie na coś nerwki
...też bym chciała na spacerek - może mały przestałby wtedy fisiować
bo od 6 do 11 dał mi popalic pierwszy raz od urodzenia - nieznośny jeden Czy Wasze maluchy mają kolkę? Kurcze bo mały był dotąd spokojny...a dzisiaj czewrony jak burak, rzucał się po łózku...miał ewidentnie na coś nerwki