reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Albi to wspaniała wiadomość...
Co do herbatek to masz na myśli od 1 tyg dla noworodków tą z Hipp'a? Połozna mi ją odradziła nie wiem czemu :baffled: powiedziała, że dziecka nie należy "dopajać" jeśli karmi się tylko piersią...

Pumi...ale z Was dwie lasencje...a mała chyba rosnie jak na drożdżach bo co widzę fotkę to wydaje mi się większa...

reklama
E-sterka..widzę, że dużo pediatrów odradza te szczepionki Rota...ale ciekawe jak to jest naprawde bo chyba musi być jakiś powód...

A czy znacie może na kolke Viburcol? Mozna go stosować praktycznie od dnia urodzenia - lek homeopatyczny.

czesc Stycznióweczki :-)
Ja jeszcze mam chwile zanim się rozlece, ale poniewaz wyszukałam, że była u was mowa kiedys o butelkach Tommy Tippee, to mam pytanko - czy któras z Was juz miała okazje przetestowac??

I jeszcze bardzo wazna rzecz - co z podgrzewaczem do tych uroczych pękatych bteleczek?? :confused:
TT nie robi podgrzewaczy, a pytałam w jednym sklepie i twierdza ze te butelki nie mieszcza sie w zadnym podgrzewaczu innej firmy!!
Zadzwonilam do innego - i twierdza ze TT wchodzi do podgrzewaczy Canpol Lovi...
Kurna, skąd te rozbierznosci??

ja mam butelkę TT i jestem bardzo zadowolona, kupilam razem z laktatorem, ponoć to jakas nowa generacja że smoczek jest najbardziej zbliżony do matczynej piersi (tak mówiła pani w sklepie) i wygodnie maluszkowi ssać, więc taką kupilam i jest świetna!
a podgrzewacz mam Canpol i buteleczka się miesci do niego...
tylko ze ja ta butelka ma pojemność 150ml i nie wiem czy są większe, tzn o większej pojemności (ja jeszcze nie pytalam aczkolwiek niedługo będzie potrzebna więc się zainteresuję), za komplet laktator plus butelka zapłaciłam 115zł
tylko butelka jest szeroka i do termosu mi się nie mieści, ale dostałam jeszcze jedną od cioci więc nie ma problemu :)

witajcie dziewczynki nie mam czasu normalnie wejsc na kompa bo mam tyle zajecia a bardzo zaluje bo jestem ciekawa jak sobie radzicie!!!:)mojego synka czesto mecza zaparcia a karmie piersia ale musze go czesem dokarmic butelka ale nie wypija duzo bo ok 30ml daje mu tez specjalna wode przegotowana z glukoza to mu pomaga ale i tak sie meczy:(powoli zaczyna miec kolki chociaz pilnujemy ostro zeby mu sie po kazdym posilku odbilo....ale jednak i wtedy koper mu pomaga na szczescie. Ciesze sie ze w koncu sie wszytskie rozdwoily!!!!ogolnie mowiac to rodzilam prawie 17 godz wiec Pumi szacuneczek!!!nie wiem jak tam reszta bo nie mam czasu poczytac :((mam tylko nadzieje ze nie macie problemow i jestescie zdrowi i szczesliwi!!!:)))
jak tylko unormuje nam sie czas a ja bede bardziej wypoczeta bo kazda wolna chwilke to poswiecam na drzemke i obowiazki konieczne to zawitam i mam nadzieje nadrobic zaleglosci!!!:))))sciskam WAs wszytskie mocniutko z Kubusiem!!!:)):-):-):-)

My mamy butelkę TT.byla super na początku..........ale potem Olisiowi sie coś odwidziało i nie chciał silukonowego smoczka...........musiałam na lateksowy mu zmienić i zmienić butelkę na Nuka i też jestem bardzo zadowolona i ma bardzo dobry system odpowietrzania.
Dziuba butelki z TT są tez po 260 ml-my taką mamy

reklama
Do góry