reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny ja mogę Wam tylko współczuć...mój za to śpi jak szalony...i przez to nawet jeść nie chce.Lekarz kazał nam leki odstawić.....zresztą uczulenie już zeszło
Anja zostaw ją z Lukim i wyjdź z domu żeby sie troszkę uspokoić i odetchnąć.Może coś jej dolega ,że tak płacze?Dzieci bez przyczyny nie płaczą całymi dniami

reklama
Luki chory ma 39C:wściekła/y: Malpa zasnela wrescie! padla w naszym lozku spi przy Lukim, ktroty spi w okularach i czapce:-Dwatpie czy jest chora/kolka po protu dala nam do pieca bo w lekend byla cudowna, jadla i spala.
Agnie daj mi namiary na tego egzorcyste:-Dja pierdziele, czlowiek jest tak wykonczony takim placzem ,ze moze nieumyslnie dziecku krzywde zrobic, potrzasnac czy cos, bo zmeczenie przechodzi limit:szok:ja mam chyba depresje, mam taka nature,ze lubilam sobie planowac dzien, czy tydzien a tu i teraz nawet nie moge zaplanowac wyjscie, prysznica czy obiadu, spania i to mnie bardzo DOBIJA, moje zycie to total chaos i ja dalej tak nie da rady:baffled:gdzie szukac pomocy, co robie nie tak?

Albi jak się ciesze:tak::tak::tak: , ze juz się sprawa wyjaśniła:-):-)
Dziuba, Anja słodkie te wasze córusie:tak::tak::tak:
Pumi królewna o blond włosach:tak::tak::tak: a nie wmówiłam , ze podobna do taty, nawet kolor włosków odziedziczyła

Anja pokłony:szok:, ja nie odważyłabym sie kapać małego zupełnie sama. muszę mieć kogoś do pomocy i wykonywania poleceń hihihihihi

Esti
ty tak piszesz , ze Oliś przybrał, ale teraz to już normalnie okrąglutki się zrobił, ze nawet drugą brodę co nieco;-) widać hihihihi
a mój to już tak pyzaczek bo tez bardzo chudziutki sie urodził:-D

o, agnie maiłam się zapytać bo mojemu Kacperkowi wyciągnęłam zielonego gluta :-(:baffled:z noska przy pomocy wody morskiej ale teraz przed kąpielą już białego i chyba pójdę jutro do lekarza, bo czytałam na necie, ze taki katarek może się przeobrazić w zapalenie oskrzeli lub płuc.:-(
a ty co z tym, fantem robiłaś i czy wszystko juz okej bo martwię się , ze mi małego nie zaszczepią.

a co do szczepień to też wybrałam te kojarzone za namową pediatry, rota nie polecała, gdyż jak to powiedziała nie żyjemy w kraju 3 świata,;-)
chociaż paradoksalnie czasami sie tak czuję, jeśli chodzi o załatwianie formalności:dry:

Anja spoko:tak::tak: jak nie będzie chciała się uspkoic to daj jej butlę z glukozą to podobno rozssypia wszystkie dzieci

mój też był dzisiaj marudny jadł co półtorej godziny i mało spał, ale to pewnie przeze mnie bo od kilku dni chodzę wściekłą jak osa i syczę przez żeby na męża.:angry::angry::angry::angry:
przychodzą do nas turyści i oglądają nas jak w zoo a ja się małym opiekuje podczas libacji a mój mąż mi już przy dziecku nie pomaga bo mu nawet nie daję się zbliżyć do nie go po spożyciu.
a dzisiaj mówi, ze ma jakieś krostki an czółku i co to jest ,a ja na to, ze od 2 dni to on dziecka na oczy nie widział, MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co do koperku to mój pije prawie codziennie tzn ten z hipa i nie ma problemów z brzuszkiem. jak widzę , że sie nadyma i długo nie ma kupki to dostaje butle i po 5 minutkach jest kupka a na pewno prutek:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny nie wiecie jaki poziom cukru mają wasze dzieci, wiec nie podawac glukozy od tak sobie bez wiedzy. W szpitalu zanim podali glukoze dzieciaczkom to mierzyły połozne poziom cukru glukometrem i tak z ta glukozą trzeba uważac bo rozwalicie wątrobe i trzustke to dopiero sie zacznie problem.

ja tam sobie nie przypominam , żeby w szpitalu położne kuły dzieci glukometrem, żeby podać glukozę a dwa dni leżałam na przeciw dyżurki położnych bo byłam po cc. zresztą ja jak robie to wsypuję na oko a smak słodki jest ledwo wyczuwalny
a na dodatek te herbatki z hipa już zawierają glukozę w składzie granulatu:nerd:

syllka: smarki już prawie przeszły, same :-) Już prawie wcale nie odciągam małej glutów z nosa... Psikałam wodą morską i odciągałam fridą. Nic oprócz tego nie robiłam.
Anja, jedź do Wąwolnicy ;-)

Apropos kąpieli, to wy same nie kapiecie dzieci?? Ja praktycznie zawsze sama Dawida kąpie a potem masaz, oliwienie, czesanie i ubieranie.
W nowych rajstopkach:
DSCN1769.JPG

qrcze przychodzą do nas goście i przynoszą prezenty dla Kacperusia, i jestem zawalona ubrankami na 62!!! nawet nie zdążę ich wszystkich założyć
kilka dostałam większych ale rozmiarówka jest straszna, dwa komplety na oko wielkością identyczne, a na jednym napis od 9-12 miesięcy a na innym rozmiar 62, ale jak to 62 to ja jestem nie wiem kto:confused:

reklama
Albi świetne te rajstopki , chyba sam też zamówię

mnie zawsze pomaga mąż i teściowa, a jak nagraliśmy film z kapaniem to było widać małego w wanience i sześć rąk:szok: :tak::-D:-D:-D:-D:-D

dzięki agnie może się wstrzymam a na pewno do rana, bo dzisiaj wieczorem był juz biały glut ale zawsze glut:-(

albi napisz jak to robisz bo jestem strasznie ciekawa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry