reklama
e-stera
Fan(ka)
Są identyczne, tylko po prostu wyższe
Rajstopki świetne....na Olisia nie ma rozmiaru

Rajstopki świetne....na Olisia nie ma rozmiaru

G
goscinnie
Gość
Ja mam laktator Avent, butelki, smoczki, sterylizator i podgrzewac. Wszystko Avent i wszystko używane kilka razy dziennie.
ja smoczki tez Avent, jeden juz moja Martyśka popsuła, tzn zrobiła sie w nim mała dziurka więc kupilam dwa nowe, niestety nowe jej nie podch9odzą, chyba jej sie guma wyrobiła albo coś, nie wiem... ale 16zl stracone... chyba że sie do nich przekona! jak je pogryzie doszczętnie to bedzie problem jak bedzie plakać bo te nowe jej nie podchodzą...
Anja78
matka superstar
moja dzis daje popalic caly dzien
, zawsze spi 3 godz a jak wychodze z nia na spacer to pote nadmiar wrazen miesza jej chyba wglowie i wogole nie chce spac

wiec w tym ryku zrobila golabki, pieczen indyka i yakisoba(takie japonskie danie)i nic nie zjadlam bo przyszedl koles i rozpier.....nam cala kuchnie i wylaczyl wode-chlerny remont nigdy sie nie skonczy

ide se palnac w lep
, zawsze spi 3 godz a jak wychodze z nia na spacer to pote nadmiar wrazen miesza jej chyba wglowie i wogole nie chce spac

wiec w tym ryku zrobila golabki, pieczen indyka i yakisoba(takie japonskie danie)i nic nie zjadlam bo przyszedl koles i rozpier.....nam cala kuchnie i wylaczyl wode-chlerny remont nigdy sie nie skonczy

ide se palnac w lep
G
goscinnie
Gość
Ania ależ mi smaka narobłaś na yakisoba...mniam
e-stera
Fan(ka)
Ja kupiłam małemu smoczek chicco 0- 3 miesiącebo są najmniejsze ze wszystkich jakie widziałam do tej jego małej buźki
.
DSC00386.JPG
Mam jeszcze z TT ale te są duże i długie i mały sie dławił jak mud dałam
Ale on smoczka uznaje tylko jak wychodzimy na podwórko........a jak wracamy do domu to od razu wypluwa...
.DSC00386.JPG
Mam jeszcze z TT ale te są duże i długie i mały sie dławił jak mud dałam
Ale on smoczka uznaje tylko jak wychodzimy na podwórko........a jak wracamy do domu to od razu wypluwa...

dzieki dziewczyny.
czyli canpol jednak podchodzi pod TT!!
Uf, bo juz myslalam ze bede usiala zrezygnowac z tych butelek...
Jeszcze dla pewnosci - Canpol podgrzewacz z serii Lovi czy inny??
A jeszcze jedno - czy ten laktator TT sie sprawdza?? Bo cena apetyczna...
czyli canpol jednak podchodzi pod TT!!
Uf, bo juz myslalam ze bede usiala zrezygnowac z tych butelek...
Jeszcze dla pewnosci - Canpol podgrzewacz z serii Lovi czy inny??
A jeszcze jedno - czy ten laktator TT sie sprawdza?? Bo cena apetyczna...
reklama
G
goscinnie
Gość
Anja, ja myslała, ze dzisiaj zwariuje. Dawid obudził sie o 1 i dał czadu do 8 rano, myslałam ze padne. Jeśc nie chciał, przewinięty był, brzuch mięciutki, na rekach go trzymam nic, sprawdziłam czy mu nie goraco, przebrałam i nic i tak kurcze przez 7h. Marek sie obudził i sie nim zajął przez godzine. Zasnął o 9, Marek wyszedł o 9:40 i zaraz sie obudził młody i szalał do 11. Zasnął ja z nim do13 potem wrocił Marek i sie nim zaopiekował i wkoncu mogłam pospać.
i tak wczoraj spałam 3 h, do godziny 12:30 i dopiero poszłam spac o 11 stej 13 stej. To wszystko przez to, ze dałam wczoraj spac młodemu, w sumie cały dzien spał a dzisiaj nie ma co, nie dajemu mu pospac. Za godzine kąpiel, jedzenie i zabawa bedzie nie pozwole, zeby spał.............ja zjadłam dzisiaj kanapke.
i tak wczoraj spałam 3 h, do godziny 12:30 i dopiero poszłam spac o 11 stej 13 stej. To wszystko przez to, ze dałam wczoraj spac młodemu, w sumie cały dzien spał a dzisiaj nie ma co, nie dajemu mu pospac. Za godzine kąpiel, jedzenie i zabawa bedzie nie pozwole, zeby spał.............ja zjadłam dzisiaj kanapke.