reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja w kazdym z naszych bobaskow widze pewne podobienstwo do mamus.Wlasnie ogladalam profil Agnie na Naszej Klasie i widze jakie obie sa do siebie podobne pomimo ze Ada jest jeszcze malutka.
My z Dominiska dzis caly dzien poza domem spedzilysmy na odwiedzinach. Jestem wykonczona. Zastanawiam sie dlaczego mala wymiotuje? wczoraj godzine po jedzeniu wywalila wszystko na mnie a dzis znowu po 40 minutach z takim cisnieniem jej wszystko wylecialo. Dobrze ze w poniedzialek mamy wizyte u lekarza to zapytam co jest grane? Kupilam plantex bo po posilkach sie wije i prezy- wiec chyba ma gazy bo ja jem tylko gotowane i nie ostre, wiec to raczej nie jest wina mojej diety.

Witam w ten okropny ,deszczowy ,pochmurny dzień:baffled:.Nawet nie ma jak wyjść po zakupy, bo leje już od 2 w nocy!!!!!!!!!!!Koleżanka w pracy do 14 a ja nawet chleba nie mam na śniadanie:-(.Dzisiaj przymusowa dieta he he
Albi świetna mata.........:tak:
A dla kotka też jest urocza.
Właśnie Pumi a jak kotek sie zachowuje wobec Dominiczki?Wskakuje do wózka nadal i do łóżeczka?

Musisz sie zarejestrowac, potem zalogowac i wejśc w szkja znajomych...wpisujesz imię i nazwisko szukanej osoby i powinno Ci wyświetlić jesli jest zarejestrowana na naszej klasie.

Mili Kochana jestem w szoko to co przeczytałam o tym szczepieniu,normalnie aż niewieże :szok: ja na twoim miejscu bym sie spytałam teściówko przy lekarzu kto jest mamą natalki ona czy ty i kto decyduje jak kiedy i na co ją szczepić,wogle to bym jej powiedziała żeby zaczekała na korytarzu:angry:
Wiem że ty masz inny harakter od mojego ale naprawde musisz jej wkońcu zwrucic uwage bo jeszcze troszke to Ona bedzie jej matką a nie ty, chcesz zeby to ona decydowała o jej życiu, o szkole do ktorej pujdzie,o tym jak ma chodzic ubrana co ma jesc, ona cie wykończy psychicznie jak pozwolisz jej na to aby tak dalej postepowala:-( Czekaj już ja cię nabuntuje przeciwko niej ,ale to jak sie spotkamy na kawce:-p:-) Pozdrawiam i całuje Natalcie

reklama
Do góry