reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Albi sliczne :-)i duzo calusow od cioci Basi i Kubusia hihi:-D:-D:-D
Esti milych zakupow ja sie nie moge doczekac jak sie wyrwe na zakupy dla siebie!!!:tak::tak::tak::-):-):-)ide karmic dziecko glodne ;-)

Dziewczyny prosze doradźcie mi coś!!!
sluchajcie po porodzie dlugo krwawilam nawet pytalam sie was ile mozna krwawic.byla wtedy u lekarza przepisal mi antyk.. cerazette.noi po tym mialam juz niekrwawic.faktycznie jak zaczelam brac tabletki to przestalam krwawic a tylko plamilam przy osmej tabletce dostalam silnego(bardzo) krwawienia:szok: i tak do teraz dzisiaj biore 11 tabletke. powiedzcie mi czy to tak ma byc ?ktoras z as brala jz te tabletki?acha i boli mnie brzuch jak przy okresie:szok:

Katarzynka 3mam kciuki zeby jednak wszytsko bylo oki!!!a powiedz mi bo mi powiedzieli w szpitalu ze jak maluszek ma katarek albo zatkany nosek to zeby wkropic mu ok 2 kropel do noska soli fizjologicznej i ma psiknac malenstwo(normalny odruch) i bedzie si bo sluzowka jest nawilzona i to pomaga??!!!przynajmniej mojemu synkowi tak.......sciskam mocno!!!!dobrej nocy mamuski kochane:*****
Basiu mi tez kazali i jeszcze kazali mi plukac mu nosek sola fizjologiczna w ten sposob ze ma mu zakropic nosek sola i obrucic go na brzszek i wtedy ten katarek mu splywa .poza tym odciagam mu katarek aspiratorem sopelek.i po tym dobrze mu sie oddycha.
Esti dzieki za rade

Basiu widzę, że jesteś z poznania, że tak spytam gdzie rodziłaś? I jak było??

A i mam pytania do mamuś, które miały cc, co się przydaje po porodzie??
Zaczynam pomału pakowanie bo już mało czasu mi zostało.

:-)Masiek po cesarce to wlasciwie jest potrzebne to samo co po naturalnym.poza tym kazdy szpital ma inne zwyczaje.najlepiej spytaj kogos z twojej miejscowosci. ja musialam miec dla siebie majtki jednorazowe, odciagacz do pokarmu ,wode niegazowana -koniecznie, wkladki poporodowe i wlasciwie juz nic koszule musialam miec szpitalna i ubranka dzieka tez..dla dziecka od razu chcieli pampersy i chusteczki nawilzone.

reklama
Do góry