reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja tez jestem na naszej klasie i tam tez zapraszam goraco bo sa zdjecia mojego synka!!!:-)bo ja tepa koza nie moge sobie poradzic zeby je wkleic na forum yh ...:baffled:
Basia Pełechaty, Głogów/Poznań:-)
Albi dziekuje kochana za dobre slowa i mili jestescie kochane normalnie tule mocniutko;-):tak::tak:
Pumi a Ty karmisz piersia tylko czy tez sztucznym??bo ponoc dzieci karmione piersia rzadko ulewaja i wymiotuja a czytalam ze jak sie tak dzieje to moze byc powodem np tego ze jest zbyt duzo pokarmu w piersi i dziecko za szybko je i sie nalyka za duzo na raz i tez powietrza:baffled:i ponoc trzeba odciagnac troche pokarmu przed karmieniem albo robic 1-2 przerwy na odbijanie :happy2:mam nadzieje ze w tym rzecz a nie cos powazniejszego!!!:no:
a tak wogole to sliczne te Wasze maluszki a niektore to juz takie szkraby duze:-):-):-)ze az milo popatrzec jak szybko i zdrowo rosna:-):-):-)a to oczywiste ze sa podobne do mamusiek skoro sa takie sliczne prawda????:-D:-D:-D
Esti czasem warto zrobic sobie dzien totalnego zapomienia i odpoczac i najesc sie czegos totalnie niezdrowego i dobrego hehe:-):-)od razu humor lepszy prawda????:-D:-D:-DEsti a tu jeszcze lutoweczki sa hehehe;-);-);-):-D:-D:-D
Anja ciesze sie ze remont juz skonczony pewnie od razu lepiej i milo popatrzec:-)a jesli chodzi o te utrudnienia i wygibasy na miescie to dopiero czlowiek widzi jak juz sam nie wedruje tylko z maluszkiem i wozkiem ktory pozornie chodz nie jest duzy to jednak wyczyn pokonac trasy na miescie:wściekła/y:
Kamalodz super hehehe :-D:tak:
caluje Wasze pociechy najliczniejsze na swiecie:*

A moje dziecko dzisiaj się zbuntowało_Od 9 rano do 12 marudziło, nie chciało jeść tylko ręce i ręce.Nigdy tak się nie zachowywał.Chyba pogoda tak na niego źle wpływa bo jeszcze śpi!!!!!!!!!!!!Zreszta aj już piję drugą kawę bo ledwo żyję.Będzie głodny to sie obudzi,Niestety jemu na siłę nic sie nie da...bo od razu udaje,że wymiotuje:baffled:.Odpycha ręką butelkę.Cwaniak jeden dba om linię.
Dopiero o 12:30 zjadłam śniadanie............kawa + jajecznica bez chleba:baffled:a jajek nie lubię ale byłam głodna to zjadłąm

Esti biedactwo te nasze chlopuszki malutkie czasem tak maja:angry:moj kubus to czasami marudzi dla zasady albo bo jest zly bo cos mu wczesniej przeszkadzalo taki cwaniak maly i czasem padam normalnie wiec Cie rozumiem doskonale fajnie ze jeszcze mozesz wypic kawke bo ja nie a tak lubie:zawstydzona/y:a jajka zdrowe trzeba jesc:p

Moj je łądnie (odpukac) ale ost jest marudny bo chce ciagle na ręce i nosic i tulic i też mi sie wydaje, ze to przez pogodę.
Wiecie, ze nawet takie małe dzieciaczki mogą miec bole głowy przez cisnienie a dzisiaj w Wawie cisnienie wynosi 967 - chyba rekord, bo az mi sie w głowie kreci.

Dziewczyny , ginek przepisał tabletki antykoncepcyjne MERCILON, brała któraś z Was może?Powiedział mi też ,że po nich nie wolno jeść i brać je przed spaniem....:confused:.

Esti sprawdzilam w Pharmindexie i tam nic takiego nie jest napisane wiec nie bardzo rozumiem czemu Ci tak powiedzial.....ja osobiscie nie bralam a zamierzam brac cerazette bo tylko te mozna brac jak sie karmi piersia.a najwyzej pozniej sie przerzuce na inne jak pojde do pracy i nie bede go juz karmic.

reklama
Albi rajstopki są bardzo fajne:tak::tak:.Mnie osobiście te pierwsze się bardziej podobają:-):-)
Ja na razie nie zmawiam......:-(.kupiłam na małego na 50 cm i są za duże i takie szerokie, że mógłby 2 nóżi do jednej rajstopki włożyć:-D
Obiad gotowy.pieczone ziemniaczku z podudziami z kurczaczka+surówka z slera naciowego i salarty lodowej + zupa z soczewicy!mniam.Czekam na męża.Potem do Centrum Handlowego na zakupy,Olisiek z babcią zostaję, bo uważamy,że to nie miejsce dla małych dzieci.Siedlisko zarazków.:baffled:
My słuchamy sobie z Olim Korna-wersja z orkiestrą symfoniczną i U2-------uwielbiam :-D
A Oli obudził sie takim wrzaskiem,że myślałam że mu coś jest a on był po prostu glodny!Wtrąbił 120ml-połknął dosłownie!Jak to dobrze czasem dziecko wygłodzić:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry