Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agnie mała waży nieco wiecej niż dziecko w jej wieku powinno, wiec spokojnie moze spac nawet 8 godzin. Bardzo dobry pomysł, ze smoczkiem im szybciej przyzwyczaimy nasze dzieci do dłuższego spania tym bedzie nam lepiej. Moj spi od 22 do 5-6. Daje jesc ok 120 ml i idzie spac do 10-11 ;-). Potem juz nie spi ale nie marudzi, tylko gaworzy, smieje sie i zaczepia mnie. Tak wogole chciałam powiedziec, ze wrociła mi laktacja..huraaaJa dziś swoją w nocy trochę oszukałam, hihi. Poszła spać gdzieś tak przed 22 i po 6 godzinach zaczęła się przebudzać, jak to ona ma w zwyczaju. Polazłam do niej, wsadziłam jej smoka i jeszcze z godzinkę pospała ;-D Może nauczę ją w ten sposób przesypiać więcej?Czy może 2miesięczniaki nie powinny spać dłużej niż 6 godzin za jednym zamachem?
![]()
i żeby sie nawodnić wypiłam w ciagu 3h baaardzo duzo płynów, może to stąd powrót laktacji ale teraz bede o nią dbać, szczegolnie, ze jest łatwiej bo Dawidek łanie ssie cyca.