witajcie wczoraj bylo tak pieknie ze prawie caly dzien bylismy na spacerq we 3:-)i doczytac Was nie moglam

ale udalo sie w koncu!;-)tyle ze za duzo nie pamietam co mialam odp...yh
Julenko kochana jestes urocza duza juz laseczka duzo radosci i usmiechu kazdego dnia zycza Ci ciocia Basia i jej Bubusio:-)przepraszam ze tak pozno:-

zawstydzona/y:
Esti a jaki kaszel ma Olis??mokry czy suchy???
widze ze znow licytacja ktora gorzej wyglada i wogole

przestancie!jestescie sliczne z Waszymi malenstwami na czele

dbacie o siebie i to jest najwazniejsze !jestescie zdrowe ,kochane i oddane swoim Skarbusiom i tym duzym i malym!akceptuja Was i kochaja takie jakie jestescie cieszcie sie z tego a ten czas oczekiwania na lepsza sylwetke i moze tez samopoczucie wewnetrzne mina bardzo szybko:-)
ja Bez fotelika dla Bubusia sie nigdzie nigdy nie ruszam;-)pogoda nam sie skopala ale spokojnie na majowke ma byc w miare ladnie a jak troszke gdzies pokropi to dla naszych maluszkow super bo urosna heheh

Szczypi kochana przykro mi ...co kasa robi z ludzmi:-(wez wyjdz ,dotlen sie.........ja tak zrobilam dzisiaj bo az sie w nocy poryczalam.......tak mi sie all smutki skumulowaly i ciach peklam

:-(a hormony mi buzuja na maxa

wczoraj kolezanka z ktora mieszkalam jak sie uczylam pisala ze prawdopodobnie bedzie miec blizniaki:-)tak sie ciesze;-)Albi kuruj sie slonce

szybkiego powrotu do zdrowka;-)dobrze ze 3masz przy swoim

Joa oby sprawnie poszlo to rozwozenie;-)kubus jeszcze sie nie przewraca -ma jesczcze czas;-)za to wyoko ladnie podnosi glowke.Pumi tylko sredniaki rozwijaja sie ksiazkowo.......kazda dzidzia ma swoje tempo rozwoju i nie mozesz jej poganiac pomagajac -sama do tego dojdzie spokojnie

kazda mala istotka jest tak indywidualna ze statyskyki czasem sie nie sprawdzaja a z Dominiczka jest wszytsko oki