Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mogę dojść do siebie...Straszne chwile wczoraj przeżyłam...Święto..jeb..li.wy pie..rdo..lo..ny moher 

ale udalo sie w koncu!;-)tyle ze za duzo nie pamietam co mialam odp...yh
przestancie!jestescie sliczne z Waszymi malenstwami na czele
dbacie o siebie i to jest najwazniejsze !jestescie zdrowe ,kochane i oddane swoim Skarbusiom i tym duzym i malym!akceptuja Was i kochaja takie jakie jestescie cieszcie sie z tego a ten czas oczekiwania na lepsza sylwetke i moze tez samopoczucie wewnetrzne mina bardzo szybko:-)
:-(a hormony mi buzuja na maxa
wczoraj kolezanka z ktora mieszkalam jak sie uczylam pisala ze prawdopodobnie bedzie miec blizniaki:-)tak sie ciesze;-)Albi kuruj sie slonce
szybkiego powrotu do zdrowka;-)dobrze ze 3masz przy swoim 
kazda mala istotka jest tak indywidualna ze statyskyki czasem sie nie sprawdzaja a z Dominiczka jest wszytsko oki
ze mna, moj maly zostal wyslany z ciotka na spacerek ja mam chwile dla siebie bo goscie przyjda
a ja musze w chalupie siedziec zamiast z malym isc sie poszwedac dalej- bo od rana nas nie bylo
dobrze ze mam na tyle dobre siostry ktore moga mi go na spacerek wziasc bo nie wyobrazam sobie zeby maly przy 20 stopniach w cieniu siedzial w domu
, ide pomyc po obiedzie, a to moja nowa bluzeczka (1- bez lampy blyskowej, 2- z lampa blysk.) zakupiona dzisiaj w H&M i malemu piratke kupilam dzisiaj tez ta na fotce.
zmiany wprowadzalam juz od wczoraj i sa rezultaty!!!!dzisiaj lecimy dalej zobaczymy jak sie sprawdza
zamierzam Bubusia nakarmic przez sen ok 23-24 i mam nadzieje ze obudzi sie rano
a z usypianiem go to powoli wlkladac do lozeczka na moich raczkach niech usnie i go zostawie a kolejne dni juz mam nadzieje ze sam zacznie zasypiac bez mojej wyraznej pomocy jedynie obecnosci
ide na kolacyjke bede jak go ululam-ciekawe ile to potrwa