reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi ja jako kosmetyczka poczekałabym nawet do roku.......bo dziecko teraz jest zdecydowanie za małe..a jak będzie milą 6 miesięcy to będzie poznawała swoje ciałko i będzie ciągać.A jak będzie miała roczek to można wytłumaczyć,że nie wolno.........
Anja ma rację to dla mamy bajer :tak:

reklama
Ewcia co te nasze Kubunie sie maja!ciesze sie ze chociaz Twoj synus zdrowiutki !!!dobra mialam intuicje ze wyniki sa si:tak:a jesli chodzi o napltek to na samiutkim poczatku mu siagalam ale moze do konca 1 miesiaca pozniej juz przestalam i jest si.........kazdy roznie mowi ale wiecej opinii slyszlalam zeby NIE ODCIAGAC;-)Pumi ja mialam kolczyki w wieku 7 lat a moja sisi 6 lat;-)

dziewczyny czy Wam tez buzuja hormony???od wczoraj mam mega doline:no::szok:nie umiem sie jakos pocieszyc niczym jakos stracilam poczucie wlasnej wartosci i wogole ch****nia:unsure::hmm:dobrej nocki...

Witam w ten kolejny piękny dzień :-):-):-):-):-)

Mamy już 23 stopnie w cieniu.więc dzisiaj znowu wybywamy na caluśki dzień, a wieczorem do znajomych na imprezkę.mieszkają w bloku obok:happy:

Co do napletka to nie odsuwam....w szkole rodzenia położne mówily żeby tego nie robić....w szpitalu też i pediatra też

reklama
Do góry