reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti dobrze ze Olis je przez sen bo moj Kubus chyba za malo zjadl albo po prostu organiz z przyzwyczajenia sie obudzil ok 3....dzis jeszcze raznakarmue go przez sen a o 3 juz nie zobaczymy:-pEsti a skapnie mi trpche salatki ;-)poprosze o przepis bo ja robie inna z serem feta -chyba bardziej standardowa z salata,pomidorami papryka rzodkiewka i ogorkiem:tak:

reklama
Czesz dziewczynki!!!
Dawno nas nie bylo ale pare dni nie bylo netu.
Spoznione zyczenia dla wszystkich jubilatek i jubilatow!!!!:-)
Moj Maksik tez dzieki ksiazce juz od miesiaca sam zasypia. Budzi sie na papuni o 4 i 8 a potem jeszcze spi do 9:30,wiec wysypiam sie normalnie.
Wczoraj przyslali nam w koncu paszport wiec juz na sto procent 10 maja lecimy do Polski:-D:-D:-D:-D:-D:-D
U nas tez piekna pogoda 19-20 stopni:tak:
Pozdrawiamy cieplutko!!!!!!!!

Sałatka z fetą
1 czerwona papryka
3 pomidory
1 puszka kukurydzy
1 opakowanie sera feta
20dag ogórków kiszonych
2 jabłka o czerwone j skórce-jabłka kroimy ze skórka
3 łyzki majonezu
sól, pieprz kolorowy,
3 gałązki świeżego lub suszonego tymianku trochę!
1łyżka soku z cytryny

Wszystko kroimy jak nam się podoba , dodajemy majonez przyprawy mieszamy i gotowe:tak:
Smacznego!:-p:-p:-p

o rety, dwa dni mnie nie było i kurcze przez godzinę Was doczytywałam!!!! :laugh2::laugh2:
byliśmy na działce nad jeziorkiem, to ok. 70km od Gdańska, pierwszy wypad w trójkę na noc za miasto... mała na początku trochę marudziła (pewnie przypływ świeżego wiejskiego powietrza ja przytłoczył :laugh2::laugh2:), ale szybko się zaaklimatyzowała i bardzo ładnie noc przespała - obudziła się tylko raz na jedzonk w nocy!! a dziś bylismy na długim spacerku 6-godzinnym, małą wytrzęsło w wózku, zrobiliśmy sobie piknik na polanie i było super!!

kurcze znowuż zapomniałam co każdej chciałm odpisać...Wasze dzieciaczki cudne, słodkości piękności!! :laugh2::laugh2:

kamalodz a tak rzadko nas tutaj odwiedzasz .........przywoluje Cie do porzadku hehe:-DEsti slicznie dziekuje za przepis sprubuje:rofl2:Dziuba Martynce sluzy wiejskie powietrze a Tobie?????jak tam praca mgr??:-p:-p:-psuper ze odpoczeliscie:tak:

SOLENIZANTCE wszystkiego co najslodsze i radosci przepelniajacej serduszko z patrzenia na wlasne malenstwo rosnace w mega tepie :-)

ja osobiście jestem typowym mieszczuchem i nie przepadam za tym żeby spędzać całe wakacje na działce, dla mnie to totalna nuda, zreszta ja zdecydowanie od jezior wolę morze!! :tak::tak: ja bardzo lubię takie jednodniowe albo dwudniowe wypady, do Łeby, na Hel, do Krynicy Morskiej, gdzieś na Mazury, do Torunia pozwiedzać - takie rzeczy uwielbiam!!!!! :laugh2::laugh2: a S by ciągle tylko na tą cholerną działkę jeździł :wściekła/y::wściekła/y:

Dziuba to mamy podobnie tyle ze ja nie lubie zwiedzac starych kosciolow itp:-Dale pobyczec sie na plazy albo pograc w siate uwielbiam!:tak:chociaz jeziorkiem tez nie pogardze:-pcos dzisiaj wszytskie zastrajkowaly hehe a tesciu poszedl zKubusiem na spacer a ja wiedzialam ze bedzie marudny i po godz wrocil bo mu sie rozbeczal tak ze go uspokoic nie mogl:sorry2:kobietkmi kochane musze sie pochwalic ze dzisiaj Kubusia 3 razy usypialam w lozeczku z tym ze 2 razy musialam go podnosic i odkladac ok 10 razy a na dobranoc tylko raz chociaz buczal to go troche poklepalam i pomasowalam dalam pieluszke i usnal slodko :tak:chyba zaczyna kumac o co mamusi biega:-D

reklama
My tez juz po dzialeczce mala taka grzeczna byla a jak wrocilismy to od razu babka gdzie tak dlugo z dzieckiem bylismy i moj maz nie wytrzymal i ja opierdolil bo co ja to obchodzi,boze jak bedziemy na swoim to juz nikt nas kontrolowac nie bedzie!!!! to my juz nigdzie nie mamy prawa wyjsc bo dziecko ? my kochamy nasza niunie i bedzie spedzac z nami kazdy wolny czas a jak sie im nie podoba to niech sie niewtracaja, dziewczynki ja juz psychicznie nie moge, poradzcie cos bo palne se w lep!!!!! Basia dziekuje Ci za otuche, przepraszam ze sie ciagle tak tu zale ale poprostu mam ciagle doline , a z przyjaciolka codziennie sie nie widze wiec dobrze ze mam Was, ten babsztyl ptrafi zepsuc kazdy piekny dzien , dzisiaj wymyslila ze to moj maz nauczyl ja na rekach i ona dlatego w lozeczku ani w wozku spac nie chce a ja ze to tesciowa to sie ze mna klucila ze klamie:wściekła/y:

Do góry