sylka_k
mama styczniowa 2008
witajcie.
przepraszam kochane , ze tak ostatnio rzadko wpadam ale przygotowania do chrztu i przyjęcia po uroczystości no i mój ukochany Kacperek
zajmują mnie bez reszty
jest taki towarzyski i gadatliwy normalnie trzeba z nim utrzymywać dialog na poziomie 

hihihihi śmieje się w głos i tak głośno dziwi

MO(JE MAŁE SZCZĘŚCIE:-)
a tak po prawdzie to cały zeszły tydzień buszowałam po sklepach i wybierałam dodatki i dekoracje na przyjęcie bo jednak robimy je w domu , nie wspominając o mojej kreacji, bo jak męzulo usłyszał ile wydałam to muszę się przyznać , że dostałam burę hihihi ale co tam wszyscy przyjdą i będą obserwować ile schudłam i jak wyglądam
ale mam szybkie pytanko
nie wiem chyba agnie o tym pisała albo ktoś inny a ja po prostu mam sklerozę
otóż od 2 tygodni biorę cerazette po tygodniu dostałam @ tzn boli jak na @ więc pewnie to @, bo na początku myślałam, ze to tylko takie nie kontrolowane krwawienie jak napisali w ulotce.
z tym, ze leje się ze mnie

i nie wiem czy nie powinnam odstawić tych tabletek do gina idę dopiero po długim likendzie ale do tej pory to ja się mogę wykrwawić
na śmierć, bo wcale sie nie zapowiada , żeby się zmniejszało jak w @
dzięki bardzo za szybką odp
lecę bo dzisiaj robię krokiety i muszę wyszyć szatkę do chrztu
a jak będzie już po to wszystko doczytam bo pewnie dzieje się u was oj dzieje . będę pewnie maila niezłą lekturę
i mnóstwo fotek do obejrzenia

no i oczywiście ja też wstawię fotki już po tylko wcześniej zapowiadali ładną pogodę a teraz widzę na ekranie pogody jakiś cholerny deszcz, dobrze , ze temp znośna
przepraszam kochane , ze tak ostatnio rzadko wpadam ale przygotowania do chrztu i przyjęcia po uroczystości no i mój ukochany Kacperek

MO(JE MAŁE SZCZĘŚCIE:-)
a tak po prawdzie to cały zeszły tydzień buszowałam po sklepach i wybierałam dodatki i dekoracje na przyjęcie bo jednak robimy je w domu , nie wspominając o mojej kreacji, bo jak męzulo usłyszał ile wydałam to muszę się przyznać , że dostałam burę hihihi ale co tam wszyscy przyjdą i będą obserwować ile schudłam i jak wyglądam

ale mam szybkie pytanko
nie wiem chyba agnie o tym pisała albo ktoś inny a ja po prostu mam sklerozę

otóż od 2 tygodni biorę cerazette po tygodniu dostałam @ tzn boli jak na @ więc pewnie to @, bo na początku myślałam, ze to tylko takie nie kontrolowane krwawienie jak napisali w ulotce.
z tym, ze leje się ze mnie

dzięki bardzo za szybką odp
lecę bo dzisiaj robię krokiety i muszę wyszyć szatkę do chrztu

a jak będzie już po to wszystko doczytam bo pewnie dzieje się u was oj dzieje . będę pewnie maila niezłą lekturę

no i oczywiście ja też wstawię fotki już po tylko wcześniej zapowiadali ładną pogodę a teraz widzę na ekranie pogody jakiś cholerny deszcz, dobrze , ze temp znośna