reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
i jeszcze troche morza, fryzjer sie u mnie klania, bo klaki okropne:baffled:
co wy z tymi tesciami/babciami macie, mja chora sytuacja ,gdzie nie chca ani mnie ani Nadusi widziec chyba lepsza:-(

Anja sama nie wiem co gorsze i tak zle i tak nie dobrze........doceniam ze Ci dziadkowie chca dobrze no ale niech nam pozwola byc rodzicami pelna para!a nie chcieliby nas tylko wyreczac i pouczac....:dry:Dziuba co zamierzasz zrobic zeby ja oduczyc???Anja sliczne jestescie a z Ciebie taka laska zepsza od Pameli:-D

dziewczeta dziekuje za wszystkie zycznia i mile slowa.
to prawda moj syn to caly tata mimo ze ma oczka, nosek i dziurke w brodzie po mnie to i tak wyglada jak Jacek.
my caly dzien na dworze bylismy najpierw u rodzicow na ogrodku a pozniej w parku z Jacusiem.
i oto kilka fotek z dzisiejszego dnia :-) aha dziuba dziekuje za wycieczke krajoznawcza tez nigdy nie bylam w Gdansku.

ciesze jeszcze biustem bo pewnie niedlugo mi opadnie i beda wygladac jak uszy baseta:no:
mojej kolezanki co miala przed ciaza DD to teraz male B i pushupy, mojej siostrze tez biust zanikl bo karmieniu, no trudno, cieszmy sie cyckami...tak szybko odchodza

cześć dziewczęta :laugh2::laugh2::laugh2: jak to brzmi...
moja Martyna zrobiła mi pobudkę dizś o 5.40 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a teraz leży u mnie w łóżku i marudzi...
Basia, ja po prostu jej nie biorę na ręce, a jak ona marudzi i wyciąga rączki to ją staram sie zabawić czymś, bawimy sie wtedy, daję jej grzechotkę do rączki, balonika (trgo helem, ciągle jeszcze ma go w obrotach :laugh2::laugh2:) albo kładę ją na brzuszek... ta ostatnia jest najgotrszą opcją, ale czasem zadziała
Ania mowiła że Nadia waży 6,5kg, teraz pewnie już trochę więcej, hmm, moja pewnie już ma z 7,3kilo, strach pomyśleć, taka sie długa zrobila i dlatego ciężka:laugh2:
a ja chętnie sie pozbędę cycków!!!!!!!!!!! chociaż u mnie w rodzinie wszystkie baby mają E, ale mam nadzieję ze mala wyssie ze mnie wszystko, chciałabym dojść do takiego średniego C :baffled::baffled:
Agnieszka a Ty czdemu juz nie śpisz??

reklama
nie spalam bo moj syn sie budzi przwaznie o tej porze na papu :-) po calej nocce :-D dziuba mam ten sam problem u mnie wszystkie kobiety maja duuuuze cycki a tez bym bardzo chetnie sie ich pozbyla moze oddac ktorejs ?? :tak:no ja wiktora wczorak mierzylam i warzylam i ma 65 cm i 7.500 wagi :-) duzy chlopak bedzie z niego ale to tak na swoj spobob oczywiscie pewnie u lekarza by inaczej wyszlo.

Do góry