reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kama to ja Tobie gratuluje!!!!!!!mi Kubus pada ok 21:-Dzaraz go nakarmie zeby moc dluzej pospac;-)Mili nie odpuszczaj!!!!!!!nie daj sobie niczego wmowic:wściekła/y:widac po Tobie ze nie jestes skora do klotni i ich prowokowania ale musisz bo ona inaczej poczuje sie guru i wejdzie Ci na glowe i wmowi wszytsko co zle!!Kochana szczerze wspolczuje i pij melise........bo to na Natalce sie odbija...ona czuje ze jestes niespokojna.......:-(

reklama
Basia, powiem Ci szczerze, że trudniej mi było oduczyc Julkę od spania z nami niż nauczy Jakubusia samego usypiac. Bo to kwestia czasu. A Julia spała z nami 4 lata :-D To zawsze bylo nasze oczko w głowie i fajnie się z nią spało. Jak miała dobry humor to czasem sypiała w swoim pokoju ale i tak konczyło się to tak, że z poduszką wędrowała w nocy do naszego pokoju.
A Twój Kubuś też się nauczy. Choc wiem, że jak płacze to chcialoby się go wziąśc i wyściskac. Ja też tak mam.... :tak:

A wiecie, mój Kuba ma straszne gilgotki....hehe...pod paszkami i na cycuszkach to normalnie szok.. Julcia ma na szyi - jak ją myję gąbką po szyi to szaleju ze smiechu dostaje...hehe...:-D:-D

mili rozumiem...my choc jestesmy na swoim i w innym kraju to i tak czuc obecnosc babci.ja karmie tylko piersia do tej pory bo malej to wystarcza i oczywiscie mam za malo pokarmu (wg babci oczywiscie)a jak wczoraj dzwonilismy do domu i zobaczyla jak nicolka wyglada i ze wazy juz ponad 6 kg to nie mogla uwierzyc no bo jak tak na samej piersi i ja taka chuda bylam wiec jak to mozliwe???
a co do zasypiania to mamy ten sam problem- tylko na rekach i to tak po godzinie trzeba kolysac o ile nie dluzej....hmmm....pozdrawiam

ale juz sie staramy przynajmniej w bujaczku nicolke kolysac ale jak placze to mi sie az serce kraja....a co najgorsze to jak maz ja kolysze to tez placze bo do mnie przyzwyczajona....

Esti ja tez lubie fete i mam jedna ulubiona sałatkę z niej. Ja dostalam dzisiaj @@@@@@ jeszcze mnie nic nie boli ale dziwnie się czuje jakos.

Tak dziuba mialam w piątek urodziny, wczoraj była meeega impreza dlatego mnie caly dzien nie było.

a od rana piekne slonce w k-ce wiec caly dzien spedzimy poza domem napewno, nasz maluch zostal polozony spac po 21 i nadal spi (wszystko przez urodziny) on bardzo goscinny jest i siedzial dluuugo ze wszystkimi ale pozniej oczywiscie bez problemu flacha i spi do teraz.

basiu dzieks za zyczenia- buziaki.

Agnieszka w takim razie spóźnione wszystkiego naaaaaajjj!!!!!!!!!

Mili, wstaw suwaczek i odliczaj czas kiedy się pozbędziecie wpływu ten przeklętej baby!!!! jedyna rada - nie daj się i stawiaj sie jej za każdym razem!!! w końcu to Twoje dziecko!!
:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
21KAsia21 polecam Ci zrodlo jak rozwiazac ten problem-ksiazka Tracy Hogg "jezyk niemowlat" ja zamawialam na allegro;-)jak usypialam po 9 to tesciowa przyszla bo kuba plakal i mowi ze moze w wozku go polulac a ja ze nie bo ma sie nauczyc spac w lozeczku-nie kuma chyba ze jak z nim zostanie to bedzie jej lzej.......:dry:i sobie poszla a po 3 min Kubus juz spal:-)pomasowalam mu plecki:tak:nie jest latwo bo Kubus protestuje ale slyszlaam ze dzieci placza przed snem dlatego zeby sie wyciszyc.......i odwrocic uwage od otoczenia.....:sorry2:nie odpuszczam i zasypia:tak:chociaz w nocy nakarmilam go znow po 23 i znow obudzil mi sie ok 3:wściekła/y:czekalam az przestanie sie wiercic ale jeszcze zaczal mi kwekac - uleglam i go nakarmilam:sorry2:sama nie wiem jak go przestawic normalnie zelazne godziny 19,20 po kapieli i (teraz wprowadzilam mu po 23,,,)pozniej 3 i 6. nie wiem jak mu zlikwidowac to 3!!:dry:boje sie zeby nie lyknal ze ma jesc o 23 i 3!!!!!!:szok:poomocy:-(nie wiem czy dobrze brne....

Salik slicznie razem wygladacie a synek klon tatusia:laugh2:ale pamietaj ze serduszko przepelnione miloscia ma po Tobie:-)piekna pogoda ide dzis na spacerek!!!!!!!!wogole opalilam sie hheeh :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry