reklama
Joa bardzo mi przykro nie powinna sie tak odgrywac na Was bo nie jestescie nic winni ich nieszczesciu.............tymbardziej powinna byc najlepsza ciocia pod sloncem dla Kacperka!a nastawianie brata przeciwko calej rodzinie to chamstwo bo on jest miedzy mlotem a kowadlem.........:-(Anja ale mimo wagi jest cudna!!!!!!!:-)lecimy do wieczorka!

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz po spacerku :-) tata wlasnie czyta gazetke i maly go bardzo slucha i mowi do niego po swojemu i przeszkadza
smieszne to.
joa bardzo mi przykro ale z jakiej racji obwiniaja ciebie i twoje dziecko co ??? ja mam kolezanke ktora ma 2 dzieci i jej siostra tez nie moze miec i jest chrzestna dla tego starszego dziecka i nie ma takiej zwady a nie moze miec dzieci i miec nie bedzie i jest ok i jest super matka chrzestna i ciotka dla szymona zreszta dla lilki teraz tez. dlatego nie rozumiem ich zchowania zawsze moga jeszcze adoptowac w ostatecznosci- przeciez jest tyle maluszkow ktore potrzebuja milosci i czekaja na to.

joa bardzo mi przykro ale z jakiej racji obwiniaja ciebie i twoje dziecko co ??? ja mam kolezanke ktora ma 2 dzieci i jej siostra tez nie moze miec i jest chrzestna dla tego starszego dziecka i nie ma takiej zwady a nie moze miec dzieci i miec nie bedzie i jest ok i jest super matka chrzestna i ciotka dla szymona zreszta dla lilki teraz tez. dlatego nie rozumiem ich zchowania zawsze moga jeszcze adoptowac w ostatecznosci- przeciez jest tyle maluszkow ktore potrzebuja milosci i czekaja na to.
e-stera
Fan(ka)
Joooaaa brak słów

.mnie się wydaje,że tym bardziej powinna uwilebiać Kacperka, skoro nie mogą swoich mieć......byłaby dla Ciebie dużą pomocą...mogłabyś spokojnie z nią zostawić a i ona w jakiejś mierze mogłaby się nacieszyć dzidziusiem
Ludzka zazdrość jest okropna
Agnie doszły już spodenki?Ada ma anemię ...............?Nie mogę uwierzyć!A tak super wygląda.........a Oliś taka chudzinka i wyniki ma super.Całe szczęście ,że w porę wykryty i nie poszedł ten katarek na płucka
A my w czerwcu będziemy szczepić przeciw pneumokokom

Ludzka zazdrość jest okropna

Agnie doszły już spodenki?Ada ma anemię ...............?Nie mogę uwierzyć!A tak super wygląda.........a Oliś taka chudzinka i wyniki ma super.Całe szczęście ,że w porę wykryty i nie poszedł ten katarek na płucka
A my w czerwcu będziemy szczepić przeciw pneumokokom
e-stera
Fan(ka)
A ja wróciłam ze spacerku jakieś 20 minut temu....byliśmy z godzinkę z Olisiem..jest tak cieplutko
Agnie jak jeszcze karmiłam małego piersią i tak marnie wyglądał, to pytałam się pediatry i rodzinnego czy jak ja mam anemię to dziecko może mieć ode mnie?Powiedziała, ze nie to nie jest od siebie zależne....ale pewnie co lekarz to i opinia

Agnie jak jeszcze karmiłam małego piersią i tak marnie wyglądał, to pytałam się pediatry i rodzinnego czy jak ja mam anemię to dziecko może mieć ode mnie?Powiedziała, ze nie to nie jest od siebie zależne....ale pewnie co lekarz to i opinia
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
gdzie wy sie wszytskie podziewacie co ?? a co jest z pumi i pandi ???
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a to moje dziecko na spacerku dzisiaj i obowiazkowa szmatka do spania bez niej ani rusz :-)
szok Agne ze Nadia ma anemie normalnie nie moge w to uwierzyc i skad jej sie wzielo to paskudztwo w nosku???????orientowalyscie sie ile u Was kosztuje szczepionka przeciw pneumokokom??bo ja ostatnio pytalam o lekarka powiedziala ze 300 zl jedna a jest ich kilka
dziewczyny sukces namordowalam sie oczywiscie przy usypianiu Kubusia ale sie udalo podnioslam go tylko 6 razy
Pumi sie cos z netem dzieje pisala ostatnio a PAndi hm..............
wogole to jestem zbulwersowana jak ojciec mogl przez tyle lat gwalcic i 3mac corke w piwnicy i miec z nia 7 dzieci!!!!!!!!!
koszmar i dla tych maluszkow zero opieki lekarsskiej i dla tej dziewczyny biednej bol poporodowy i a psychiczny chyba jeszcze wiekszy az mi sie plakac chcialo jak tego sluchalam.......

wogole to jestem zbulwersowana jak ojciec mogl przez tyle lat gwalcic i 3mac corke w piwnicy i miec z nia 7 dzieci!!!!!!!!!

reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moj maluch czasem uleje ale baardzo baardzo zadko a ze szmatka spi je i wszystko tak jest do nich przywiazany asliniakow urzywamy w domu bo maly strasznie sie slini i zaraz wszystko ma mokre.