reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Joa to bardzo smutne i przykre co napisalas:-:)-(. Nie rozumiem jak mozna powiedziec ze sie nienawidzi dziecka,to straszne:szok:. Nawet niewiem co ci napisac,to okropne.

reklama
Joa bardzo mi przykro nie powinna sie tak odgrywac na Was bo nie jestescie nic winni ich nieszczesciu.............tymbardziej powinna byc najlepsza ciocia pod sloncem dla Kacperka!a nastawianie brata przeciwko calej rodzinie to chamstwo bo on jest miedzy mlotem a kowadlem.........:-(Anja ale mimo wagi jest cudna!!!!!!!:-)lecimy do wieczorka!:tak:

my juz po spacerku :-) tata wlasnie czyta gazetke i maly go bardzo slucha i mowi do niego po swojemu i przeszkadza :-D smieszne to.
joa bardzo mi przykro ale z jakiej racji obwiniaja ciebie i twoje dziecko co ??? ja mam kolezanke ktora ma 2 dzieci i jej siostra tez nie moze miec i jest chrzestna dla tego starszego dziecka i nie ma takiej zwady a nie moze miec dzieci i miec nie bedzie i jest ok i jest super matka chrzestna i ciotka dla szymona zreszta dla lilki teraz tez. dlatego nie rozumiem ich zchowania zawsze moga jeszcze adoptowac w ostatecznosci- przeciez jest tyle maluszkow ktore potrzebuja milosci i czekaja na to.

Joooaaa brak słów:no::no::no:.mnie się wydaje,że tym bardziej powinna uwilebiać Kacperka, skoro nie mogą swoich mieć......byłaby dla Ciebie dużą pomocą...mogłabyś spokojnie z nią zostawić a i ona w jakiejś mierze mogłaby się nacieszyć dzidziusiem
Ludzka zazdrość jest okropna:no:

Agnie doszły już spodenki?Ada ma anemię ...............?Nie mogę uwierzyć!A tak super wygląda.........a Oliś taka chudzinka i wyniki ma super.Całe szczęście ,że w porę wykryty i nie poszedł ten katarek na płucka
A my w czerwcu będziemy szczepić przeciw pneumokokom

A ja wróciłam ze spacerku jakieś 20 minut temu....byliśmy z godzinkę z Olisiem..jest tak cieplutko:tak:

Agnie jak jeszcze karmiłam małego piersią i tak marnie wyglądał, to pytałam się pediatry i rodzinnego czy jak ja mam anemię to dziecko może mieć ode mnie?Powiedziała, ze nie to nie jest od siebie zależne....ale pewnie co lekarz to i opinia

Hi hi Stas tez najlepiej spi z pieluszka :-)
No ale my jeszcze zawsze ze sliniakiem... bo bardzo ulewa. Czy Wasze maluszki tez tak ulewaja ze bez sliniaka ani rusz?

szok Agne ze Nadia ma anemie normalnie nie moge w to uwierzyc i skad jej sie wzielo to paskudztwo w nosku???????orientowalyscie sie ile u Was kosztuje szczepionka przeciw pneumokokom??bo ja ostatnio pytalam o lekarka powiedziala ze 300 zl jedna a jest ich kilka :dry:dziewczyny sukces namordowalam sie oczywiscie przy usypianiu Kubusia ale sie udalo podnioslam go tylko 6 razy:sorry2:Pumi sie cos z netem dzieje pisala ostatnio a PAndi hm..............

wogole to jestem zbulwersowana jak ojciec mogl przez tyle lat gwalcic i 3mac corke w piwnicy i miec z nia 7 dzieci!!!!!!!!!:szok:koszmar i dla tych maluszkow zero opieki lekarsskiej i dla tej dziewczyny biednej bol poporodowy i a psychiczny chyba jeszcze wiekszy az mi sie plakac chcialo jak tego sluchalam.......:zawstydzona/y:

reklama
Do góry