reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

mili nie martw sie !!! ja mam ogromne kompleksty, esterka taka ladna , pumi i tak moglabym wymieniac ja nadal waze 72 kilo i waga jak by stanela w miejscu :-( koszmar a te rozstepy na biodrach i ponizej :-( zyc sie odechciewa jak patrze na siebie czasem nago. ide karmic mojego zarloka.

reklama
Dzien dobry dziewczyny!

Najlepsze życzenia urodzinowe dla JULECZKI naszej kochanej!!!Przepraszam Cię Juleczko,że tak późno ale mnie nie było więc zwyczjnie nie wiedziałam...

A Zuzik dziękuje serdecznie wszystkim za życzenia :tak:

Ja po sprawie spadkowej.Dogadałam się w sumie jakoś z moim wujkiem.Wzięłam od nich grosze.Ale po tym,jakie piekło nam zgotowali rano(Żonusia wujusia) stwierdziłam,że nie jest mi potrzebna konieczność przyjeżdżania tam zbyt często!!!Naprawdę!Moje nerwy,nerwy mojego dziecka i mężusia nie są warte tych kilku tysięcy więcej,jakie byśmy dostali po odliczeniu adwokata,dojazdów,podatków i kosztów sądowych...Więc podjęłam decyzję o nie szarpaniu się.A w domu tego starego krówska moja noga więcej nie postanie!!!

Joaa racja....Ja też jadę w czerwcu aż pod granicę francuską ale nie wyobrażam sobie jeżdżenia bez fotelika!

Esti ten Pliko P3,którego wkleilaś jest dokładnie taki sam jak mój!!!Tylko ja mam do niego dobrany grubachny śpiworek jeszcze na zimę.No i dokupiłam sobie folię przeciwdeszczową i moskitierę.Ale prowadzi się świetnie i jest baaardzo poręczny.No i śliczny :-D

Witam.u nas znowu piękna pogoda:cool2:
Laski przestańcie.............ja nie będę lepiej mówiła jak wyglądam bez ubrania......ten okropny cellulit na udach i pośladkach........nigdy takiego nie miałam!Za szybko schudłam po porodzie.....
Salik a Ty jesteś też ładniusia.......czego chcesz od siebie............ja unikam krótkich spódniczek więc nikt nie wie o cellulicie heheheheh

Mój Oli zaczął pokasływać nad ranem i nadal pokasłuje.....na szczęście gardełko nie jest czerwone..ale ma delikatny katarek......................
B-Asia jakiś syropek dla takich dzieciaczków małych? Albo coś homeopatycznego?
8 maja mamy szczepienie więc mus być zdrowy......i majówka się zbliża ........nie chcę jej przesiedzieć w domu:crazy:

:-D:-DHej, dzięki za życzenia dla Juleczki. Wczoraj nic nie pisałam, bo strasznie bolał mnie ząb ale na szczęcie już powoli OK. Muszę iść do dentysty, a ja tego nie nawidzę :crazy:
Dziuba, to nie ja malowałam motylka. Bo mieliśmy wynajęty małpi gaj na urodziny i tam Pani malowała. Kilka urodzinowych fotek Wam wstawię.

Załączniki

• IMG_2392.jpg
    IMG_2392.jpg
    85,1 KB · Wyświetleń: 20
  • IMG_2425.jpg
    IMG_2425.jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 24
  • IMG_2465.jpg
    IMG_2465.jpg
    98,3 KB · Wyświetleń: 23
  • IMG_2474.jpg
    IMG_2474.jpg
    112,4 KB · Wyświetleń: 21
  • IMG_2488.jpg
    IMG_2488.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 20
Czesc kochane. Mnie chorobsko rozłożyło i oczywiście 500 km od domu a jutro chrzciny:wściekła/y:.
Zaczeło sie od bolu gardła i kataru a tera mnie bolec stawy zaczynają :-(.
Przesyłam wam zdjecia mojego Dawisia jak sie bawi u Dziadków.
Dawidek (569).JPG Dawidek (535).JPG

U Was tak ciepło,że bez czapki można?:szok:Ale Wam fanie....u nas ciepło ale czasami jak zawieje ..................i to takie zimne wiatrzycho....strasznie zdradliwa ta pogoda:baffled:
Jak Cię zaczynają boleć stawy to nie wróży nic dobrego................musisz dzisiaj cały dzień w łóżku wyleżeć........wyślij kogoś do apteki po Oscyllocoinium

macie racje dziewczyny:)
Tesciowa wytknęła mi że nie pozwalam jej być babcią dla kacperka, ze ciagle jej czegos bronie, no kurcze kto by normalny wytrzymał noszenia na rękach non stop, a pozatym jak jedziemy do łodzi to jej zstawiam małego praktycznie cały czas bo my jezdzimy z zaproszeniami po rodzinie, nie chcemy małego wlec.
Dziewczyny czy wasze pociechy przewracaja sie juz na brzuszek????? bo mój już prawie tylko ręka przeszkadza hihihi

reklama
Ja sie nie wypowiem na temat mojej teściowej. Własnie u niej jestesmy i juz ją zje..łam kilka razy za to, ze wyjmuje małemu paluszki z puzi jak on sobie wkłada. nawet pediatra mowiłą, ze jak go dziąsła swędzą to moze sobie poluszkami swoimi wspomagac, bo to jeszcze ma nieskoordynowane ruchy na tyle zeby gryzaka trzymac i gryźć. Jak grochem o sciane........... a szkoda gadac.
Ze tez to cholerne chorubsko teraz mnie musiało rozłożyc :( ja pierdziele. Esti Dawid chodzi w czapusi ale wczoraj mu zdjełam do żdjecie bo ciągle opadałą i założyłam kaptur a potem chusteczke.

Do góry