reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba my uwielbiamy łebe...Już kilka razy tam latem byliśmy..piękności,,Troche duzo ludzi ale co tam, nam to nie przeszkadza..Nie zwracamy na nich uwagi po prostu.
Anja ja ci nie pomoge, nie mam pojęcia jak to jest na ebayu..
Dzieki dziewczęta za komplementy.Tak szczerze mówiąc to wszystkie nasze bobasy są CUDNE:-)

reklama
Dziuba ja już kupiłam kurteczke na jesień. też myśle ze za mała nie bedzie a zawsze jakby coś mozna wykorzystać na wiosne...;-)Ale rozmiaru nie pamiętam..:zawstydzona/y:

kupilam tego ipoda naebay, po spacerujac dosc mam sluchania radia praz telefon komurkowy i szajsu pt piotr rubik i patrycja markowska....

mowie mojej mamie, ze kupilam ipoda przez internet w stanach i przywiezie mi go anais(siostrzenica) na to moja ama zaczela sie drzec,ze chyba zwariowalam, kupujac SAMOCHOD przez internet i jescze 19 ma mi go przywiesc ze stanow:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
myslalam ,ze umre ze smiechu nie mialam szans na wytlumaczenie jej co to ipod bo ona,caly czas krzyczala ze tak jak moglam prosic 19 letnia dziewczyne o przywiezienie samochodu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ja tez chce sobie kupic ipoda ale na alegro, bo moja bateria w tel. powoli zaczyna padac. my caly dzien na dworze- zakupy na urodzinki juz zrobione, dziecko moje spi wiec ja mam troche czasu dla siebie, Anja pieknosc ta twoja niunia bedzie szalenstwo jak dorosnie.

Mnie też dawno tutaj nie było:)
W tamten wekeend doszło do tego ze sie z teściową nie pożegnałam, bo sie pokłóciłyśmy, ciagle mi coś każe robić ,ani mi się śni jej słuchać... i niedawno sie dowiedziałam ze jest jeszcze obrażona,haa i niech będzie, przynajmniej widywać się nie będziemy..do środy:/
W środę wieczorkiem wyjeżdzamy do francjii -1200 km, mam nadzieje ze moj maluszek da radę, biorę duża poduchę bo nie mam sumienia go męczyc 12 godzin we foteliku na siedząco, w dodatku jedzie teść ,teściowa adas, i pies!!! jestem ciekawa jaka bedzie podróż, w dodatku z tyło z teściową i psem hihihihi a mówiłam adasiowi jedzmy sami-odpoczniemy to nie, teście sie musieli z psem zabrac ! wrrrrrr
Ja się boję jak narazie wprowadzać innych pokarmów, pojade może jutro do pediatry to sie zapytam co mu już wolno i czy nie ma żadnych przeciwwskazań

jooaaa ale jaja. no nie zazdroszcze Ci wspolnego wypadu z tesciowka. ale spoko, dasz rade tylko nie daj sie jej;-);-)
Anja- moja mama tez nie wiedzialby o czym do niej mowie....
A my dzis po bardzo dlugim spacerku jestesmy. Spieklam soebie twarz, bo wykorzystalam sen boryska i w parku na lawce wyłozylam sie:-):-)
Borysek robi sie malym dyktartorem calego dnia. Od soboty jest dziwnie niespokojny. Beczy kiedy spuszce go z oka, spi niespokojnie. A jego placz jest naprawde przerazliwy...
Dzis zeżarłam pół melona. Ciekawe czy maly to odchoruje. Nie moglam sie powstrzymac.
A tak poza tym to zaczynam stopniowo malego odzwyczajac od cycusia. Zauwazylam,że ostatnio bardziej sie nim bawi niz je z niego. Poza tym mam coraz mniej pokarmu....
Jutro jade kupic zasonki do kuchni. Mieszkam tu ponad 3 lata a okno w kuchni nadal gole. Wstyd!!!!

jestem jestem- tylko mam problem z internetem- co chwile mnie wyrzuca i nie moge sie ponownie polaczyc.Ale przynajmniej staram sie was doczytac.
100 lat dla Julci
U nas pogoda tez cudna- do 25 stopni. Spacerujemy z D ile sie da i lezymy sobie na kocyku w parku. Dzis jeszcze poszlam do chinek na paznokcie( i D cycolila na fotelu do pedikiru hihihi)
Martwie sie bo Dominisia nie umie jeszcze nic utrzymac w raczce ani sie nie obruci sama na brzuszek : ((((

Joooaaa nie obraź się ale chyba jesteś niepoważna jak podczas jazdy chcesz dziecko z fotelika wyciągać.....lepiej zrobić postoje co 2-3 godzinki, wyciągnąć małego i niech sobie poleży 10-15 minut na płasko........Mało to wariatów jeździ na drogach?

reklama
zgadzam sie z esti ja jadac 10 minut autem do marketu i tak malego zapinam w pasy w foteliku a nawet nie przyszlo mi do glowy jechac bez fotelika mimo ze to blisko, kto wiec co za debil jedzie za toba. ide spac bo jetem padnieta po tym dzisiejszym maszerowaniu.

Do góry