reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam w ten piękny poranek!U nas 14 stopni w cieniu a na słonku 28!:szok::szok::szok:
Nasze dziecko od 6:30 nie śpi od tej pory gada i śpiewa do zabawek więc my też nie śpimy:baffled:
Ale że jest tak piękna pogoda to mu wybaczę:-D:-D:-D:-D, bo jakoś lekko się wstaje jak jest słonko:rofl2:

Dzisiaj znowu z pól dnia spędzimy na podwórku.....................zaraz na zakupy............pospacerujemy, potem obiadek i znowu spacerek
Dzisiaj barszczyk i paszteciki z pieczarkami..takie z ciasta drożdżowego pieczone w piekarniku..................mniam mniam

reklama
o rety, ale miałam noc...
najpierw śniło mi się że S mnie zdradza na lewo i prawo... mala obudzila mnie o 1 na karmienie, ale po jedzonku poszla ladnie spać; potem śniło mi się ze dzwoni do mnie pracownik taty mojego i mówi że tata zemdlał w pracy, nie oddycha, karetka już jedzie ale dojechać nie może... :szok::szok: o 4 znowuż karmienie, potem już mala nie chciala spać wiec wziełam ja do siebie do łóżka, po godzinie lullania w koncu usneła, więc i ja poszłam jeszcze spać; wtedy mi sie śniło że szłam z tatą do cioci bo tam mama się zwijała z bólu brzucha i umierała, karetka nie chciała do niej przyjechać "bo ona umrze naturalnie" :szok::szok: co za koszmar!! lecę na uczelnię, jestem totalnie niewyspana i cos czuję że przez takie sny nie będę mieć dziś najlepszego humorku...

kurcze, u mnie też ladniutka pogoda, bym se poszła na spacer z malą, a tu dupa, uczelnia do 15.00 :wściekła/y::wściekła/y:

Julcia, wszystkiego najsłodszegomi najkochańszego z okazji urodzinek od cioci Nataii i Martynki!!
(spóźnione ale zawsze...)​

Dziba no to pewni ejesteś mega niewyspana...biedactwo...A u nas jak zwykle...Mały poszedł spać o 21.30 i pobudka o 6.30. Mleczko i od 7 śpi do tej pory z małą przerwą na pokwękanie sobie....;-)
Na zamojszczyźnie dziś też piękan pogoda..Słonko od rana. Jak ja uwielbiam taką pogode!!!Niech żyje wiosna...Aż chce się żyć....:-):-):-)
A z tym Roztoczem to nieźle wyszło.....hhihihihiihihiihii

Taaak, niech żyje wiosna!:-D:-D:-D:-DTo moja ukochana pora roku!U nas jest już zielono.............trawka zielona, krzaczki puściły listki i drewka też!I tak pięknie pachnie wiosną..........ja mieszkam na samym końcu osiedla, blisko działek............mam cisze i spokój, a do Centrum 15-20 minut piechotką a autobusem 5 minutek.

A ja składałam życzenia Julci przez gg......o!:tak:

Rodzice powinni mieć świadomość, że niepotrzebnie i zbyt głośno włączony telewizor bombarduje niedojrzały układ nerwowy dziecka zbyt dużą ilością bodźców.

Znalazłam ciekawy artykuł o stymulacji mowy od niemowlęctwa:tak:

Mieliśmy już wchodzić ale Olisiek zasnął......................ale prwnie pośpi tylko 40 minut jak zwykle w dzień

Agnie dobry pomysł z tym balonikiem..:-D:-D:-D............................też muszę kupić Oliśkowi:tak:
Wyślemy dzisiaj spodenki, bo wczoraj poszłam na pocztę a adresu nie wzięłam...........ostatnio chodzę taka roztrzepana!:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry