reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

To właśnie Zwierzyniec. Byliśmy już we troje-początek czwartego miesiaca...:-)

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    650,8 KB · Wyświetleń: 25
  • 1.jpg
    1.jpg
    485,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
W krasnobrodzie jest sanktuarium, kapliczka na wodzie i kapliczka św. Rocha...U Rocha są ogromne schodki.Podobno trzeba 3 razy wejść i spełkni się życzenie - jak ktoś wierzy w takie rzeczy hihihiihi.

A mnie wzięło na wspomnienia..Tak wyglądał nasz kluseczek w szpitalu....:-(

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    325,7 KB · Wyświetleń: 29
  • 2.jpg
    2.jpg
    357,7 KB · Wyświetleń: 27
Rany dziewczyny cały dzien w podrozy do tesciów ale jakos to nawet dobrze przezylismy. Mały wypił litr mleka i 200 ml herbaty.

Albi no to się chłopak spisał....:tak:
Ale nawklejałam tych zdjęć...Sorry ze aż tyle ich wyszło....
Lece spać..pa

reklama
..
Potwierdzam wasze zdanie ina roztoczu polecam susiec i szumy...Ja uwielbiam latem jak jest wszędzie zielono..Tylko wtedy najwięcej ludzi...Polecam też zwierzyniec.Są tam śliczne szlaki.:tak:trzeba tylko dużo chęci do spacerowania...

nawet nie wiem gdzie t jest i co to jest:no:jak mialam wolne to plecak i sruu w europe albo lecialam do azji..slabo chyba polske znam:szok:, jedynie k-kow, gory i mazury no i kaszuby jakby nie bylo:-D

Do góry