reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiecie, co, na Allegro właśnie wylukalam te wózeczki Pliko P3 co nim Zuzia i Platynka jeżdżą, za 660zł można sprowadzićź ze Stanów, do tego 90zl przesylka... tylko że zamawiając z zaganicy nie można brać za pobraniem, a ta sprzedawczyni ma 4negatywy (co prawda nikt nie mówił że zapłacił i wózka nie dostał tylko że kobieta wystawia towar którego nie ma i jak coś to zwracała klientom kase, ale zawsze już budzi nieufność...) no i trochę się boję że wtopię duż kasy...
co myślicie??

reklama
Basiu pewnie ze poszalejcie sobie, raz na jakis czas można wydać trochę więcej kasy niż zwykle!! w końcu to nie na pierdoły tylko dla maluszka będą rzeczy!!

Też bym sie bała zamawiać coś z allegro i to z zagranicy......tym bardziej,że babka chce najpierw kasę........to nie jest 50 zł tylko ponad 700............ja bym nie ryzykowała......no i ma 4 negatywy

cholera, jutro idę na uczelnie tylko na jeden wykład i musze zostawić mamie tylko jedną porcję mleczka, to tylko 150ml a zbieram mleczko od rana! :wściekła/y::wściekła/y: zaczynam sie zastanawiać czy to nie przypadkiem laktator szlag trafił... niby coś tam leci ale w takim tempie że od rana mam 60ml uzbierane :wściekła/y::wściekła/y: albo kończy się mleko w cycuniach :crazy:

salik tak sa :tak:sa to zastrzyki domiesniowe raz na 3 miesiace sie go dostaje.koszt od40-45 zl wiec calkiem nie drogo!!;-)Dziuba kufa rozni sa ludzie jak wystawiaja negatywy..........fakt to bardzo duzo pieniedzy ale ponoc jak cos to laska zwraca siano a przeciez to allegro przeczytaj dobrze regulamin jesli chodzi o nedokonanie dobrze tranzakcji jakie groza konsekwencje ja bym tam zaryzykowala ale decyzja nalezy do Ciebie!:tak:mysle ze to laktator....;-)

reklama
Witam. nasz bobas już śpi...:-)A my popijamy naleweczke...mniam ...
Potwierdzam wasze zdanie ina roztoczu polecam susiec i szumy...Ja uwielbiam latem jak jest wszędzie zielono..Tylko wtedy najwięcej ludzi...Polecam też zwierzyniec.Są tam śliczne szlaki.:tak:trzeba tylko dużo chęci do spacerowania...

Do góry