reklama
Esti, jak pokazywalaś zdjęcia z wesela to stwierdzilam że Olis ma takie same oczka jak Twój mąż, ale po tych zdjęciach obecnych to stwierdzam że cała reszta to Ty!! nosek, usteczka - identyczne!! 
my zaliczyliśmy mega spacerek, bylyśmy z malą na dworzu od 10.30 do teraz, zaliczylyśmy plażę, byłyśmy w Sopocie, karmienie w przymorskim barze, siedziałysmy troszkę na kocyku nad brzegiem morza, mala w końcu zasnęła a ja czytałam książkę potrzebną do pracy mgr no i wrócilyśmy do domku bo się wiatr zerwał, właściwie to przyjechałyśmy jakieś pół godz temu, zdążyłam ja tylko nakarmić, teraz siedzi w bujaczku i wali w zabawki

my zaliczyliśmy mega spacerek, bylyśmy z malą na dworzu od 10.30 do teraz, zaliczylyśmy plażę, byłyśmy w Sopocie, karmienie w przymorskim barze, siedziałysmy troszkę na kocyku nad brzegiem morza, mala w końcu zasnęła a ja czytałam książkę potrzebną do pracy mgr no i wrócilyśmy do domku bo się wiatr zerwał, właściwie to przyjechałyśmy jakieś pół godz temu, zdążyłam ja tylko nakarmić, teraz siedzi w bujaczku i wali w zabawki

e-stera
Fan(ka)
My tez dopiero wróciliśmy.......,ale wyszliśmy przed 13 bo moja psiapsiola byla na kawce ze swoja corcia 2-letnia
Oliś ostsanio mial HB17, 2:-)
Oliś ostsanio mial HB17, 2:-)
e-stera
Fan(ka)
Wszyscy mówią,że Oliś to wykapany tata

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
basiu ja tez chcialam zastrzyk ale dopuki jeszcze karmie to nie mozna :-( my teaz teraz wrocilismy wlasnie :-) ja zrobilam menu na urodzinki a jutro z rana na zakupy lecimy.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tak ale ulozenie twrzyczki ma po mamusi.
witajcie my tak dzisiaj na raty chodzilismy na te spacerki;-)tak sie ciesze bo moj Ł dostal sianko za tamten rok za zalegly urlop platny i mozemy spokojnie splacic laptopa i kupic Bubusiowi wypasiona mate edukacyjna i wogole kilka fajnych rzeczy!!!:-)mowil ze zaszalejemy -moze jak bedzie mial kilka dni wolnego w maju to pojedziemy do karpacza z moimi rodzicami bo maja urlop:-)jestem cala w skowronkach
Dziuba pozazroscic plazy i morza
jak wogole pisanie pracy ci idzie????

hmm, no dwie strony już mam (chociaż nie, z tytułową to już 3!!), ale wczoraj utkęłam w miejscu bo żebym mogla pisać dalej musialam przeczytać rozdzial z ksiażki który dziś na plaży poczytalam, no i dziś zabieram się dalej, do końca kwietnia mam plan mieć juz jeden rozdzial napisany
reklama
e-stera
Fan(ka)
To super B-Asiau...zaszalej sobie,....a co!

:-):-):-):-)
Salik.ale są zastrzyki dal mam karmiących

Salik.ale są zastrzyki dal mam karmiących