reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No ja chyba kupie tą matę basiu chyba ze mój J pozwoli mi na droższą :-D a KUBUS rewelka J

Mili ja tez mam zaległy urlop 19 dni i będę go wybiera po macierzyńskim który mam do 11 maja bo u mnie nie ma takiej opcji żeby mi wypłaciły <sknery> a po za tym mam umowę do sierpnia wiec potem jeszcze będę mieć wychowawczy bo pewnie nie przedłuży mi umowy.

moje dzecko znowu przespalo dzisiaj 10 godzinek :-) a ja ide sie kapac bo do gina ide dzisiaj po nastepna porcje tabletek feeee....

reklama
jeden wieczór opuszczony i 6stron do nadrobienia, plotkary!! :laugh2: chcialam każdej z Was coś odpisać, ale jak zawsze nie amiętam co!!
co do ulewania, mojej małej to sie bardzo rzadko zdarza, ale mi się wydaje ze ona właśnie tak robi jak za dużo zje i wtedy jej mleko w buzi zostaje, a jak otwiera paszczydło swoje to wylatuje...
agnie, jak dla mnie Twój kierunek... dość mądrze brzmi, pewnie dlatego że ja i techniczne, matematyczne i w ogóle wszystkie ścisłe przedmioty to nie ta bajka... ja studiuję pedagogikę opiekuńczo - wychowawczą i fakultet z resocjalizacji robię, ale jako nauczyciel czy pedagog w szkole - oj nie nie, do skzoły się nie nadaję, nie mam tyle cierpliwości do dzieciaków!!!! a praca mgr: "Fenomen szkolnictwa spolecznego w narracjach rodziców uczniów szkół spolecznych" :szok:
majopa, Esti, agnie, śliczności Wasze dzieci!!
Anja, dom w Hiszpanii, rewelacja!!!!!!!!!!!!!! język bardzo prosty (naprawdę, ja się uczyłam 2lata na studiach i mówię płynnie), piękne okolice, ciepło i morze morze morze!!!! ja uwielbiam wodę, a tam taka czyściutka na pewno, nie to co nasz Bałtyk... i to jeszcze Zatoka...
no, i więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

U nas tez piekna pogoda, zaraz mały zje chwile odpocznie i go ubieram i uciekamy. Poszłam spac ok 00:30 i nie dałam małemu jak zawsze ok 2h jesc, wiec sie dzisiaj obudził o 4:30 wsciekły i wypił 200 ml.

Czesc dziewczyny!

Wczoraj chcialam sie wlaczyc do dyskusji o podawaniu posilkow.Ale mnie wyrzucilo :baffled: I cos mi sie z netem dzialo.Wiec juz nawet nie weszlam na bb.W kazdym razie nie zdecydowalabym sie na podawanie czegokolwiek malej przed konsultacja z pediatra!!!Schematy zywienia niemowlat opracowuja ludzie,ktorzy znaja sie na tym na pewno lepiej niz ja!Przeciez zajmuja sie tym cale zycie.A ja dopiero od 4 miesiecy...Z pewnoscia wlasne dziecko znam najlepiej ale to oni studiuja proces rozwijania sie ukladu pokarmowego u dzieciaczkow,badaja przyczyny roznych dolegliwosci i sprawdzaja co pomoze a co zaszkodzi maluszkowi.Wiec zdaje sie na nich.Planuje podac pierwszy posilek malej po powrocie z majowki.Oczywiscie jesli pediatra stwierdzi,ze juz mozna.Ja tez jestem strasznie ciekawa jak mala na to zareaguje!!!Ale na pewno nie bede sama eksperymentowac...

Dzis pieeekna pogoda wiec ide pod prysznic i lecimy na spacer.Malizna przysnela sobie u nas w lozku :-D Musimy teraz polazic bo popoludniu jedziemy na Slask do mojej rodziny.Jutro rozprawa spadkowa.Skoro nas zaprosili to moze zechca nam cos jednak zaproponowac???

A MOJA ZUZIA DZISIAJ KONCZY 4 MISIACE!~TAKA JUZ Z NIEJ DUUUZA DZIEWCZYNKA :-D STO LAT ZUZICZKU I SAMYCH USMIECHOW I RADOSCI!!!

Sto lat dla Zuzi- duuuzzzooo słoneczeka :-):-)
My tez zaraz sie zbieramy na spacer, słonko świeci wiec trzeba to wykorzystac.
Poki co mały spi:-):-)
My na weekend majowy jedziemy do znajomych do domku na wsi. Na ten drugi długi weekend chcemy jechac na Kaszuby do swornychgaci:-):-)
Anja- jesli masz okazje leciec na wakacje do Hiszpanii to wykorzystaj to. mala juz bedzie na tyle duza, że na pewno nie bedzie problemow z lotem. poza tym lepiej leciec samolotem 2 godz niz jechac samochodem 12 h...

reklama
Do góry