salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
No ja chyba kupie tą matę basiu chyba ze mój J pozwoli mi na droższą
a KUBUS rewelka J
Mili ja tez mam zaległy urlop 19 dni i będę go wybiera po macierzyńskim który mam do 11 maja bo u mnie nie ma takiej opcji żeby mi wypłaciły <sknery> a po za tym mam umowę do sierpnia wiec potem jeszcze będę mieć wychowawczy bo pewnie nie przedłuży mi umowy.
moje dzecko znowu przespalo dzisiaj 10 godzinek :-) a ja ide sie kapac bo do gina ide dzisiaj po nastepna porcje tabletek feeee....
a KUBUS rewelka JMili ja tez mam zaległy urlop 19 dni i będę go wybiera po macierzyńskim który mam do 11 maja bo u mnie nie ma takiej opcji żeby mi wypłaciły <sknery> a po za tym mam umowę do sierpnia wiec potem jeszcze będę mieć wychowawczy bo pewnie nie przedłuży mi umowy.
moje dzecko znowu przespalo dzisiaj 10 godzinek :-) a ja ide sie kapac bo do gina ide dzisiaj po nastepna porcje tabletek feeee....
chcialam każdej z Was coś odpisać, ale jak zawsze nie amiętam co!! 

I cos mi sie z netem dzialo.Wiec juz nawet nie weszlam na bb.W kazdym razie nie zdecydowalabym sie na podawanie czegokolwiek malej przed konsultacja z pediatra!!!Schematy zywienia niemowlat opracowuja ludzie,ktorzy znaja sie na tym na pewno lepiej niz ja!Przeciez zajmuja sie tym cale zycie.A ja dopiero od 4 miesiecy...Z pewnoscia wlasne dziecko znam najlepiej ale to oni studiuja proces rozwijania sie ukladu pokarmowego u dzieciaczkow,badaja przyczyny roznych dolegliwosci i sprawdzaja co pomoze a co zaszkodzi maluszkowi.Wiec zdaje sie na nich.Planuje podac pierwszy posilek malej po powrocie z majowki.Oczywiscie jesli pediatra stwierdzi,ze juz mozna.Ja tez jestem strasznie ciekawa jak mala na to zareaguje!!!Ale na pewno nie bede sama eksperymentowac...