reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witajcie!!totalnie sie nie wyspalam bo moj Ł. mial wczoraj imieniny no i tak wyszlo ze sie polozylam po 24......:rofl2:dziekuje za mile komentarze a Kubunio uraczyl Was usmieszkiem:laugh2:Dziuba nie wiedzialabym co napisac w takiej pracy:sorry2:podziwiam!!!!Agne to juz mi blizsze bo scislowiec jestem:tak:chociaz do biologii i chemii to chyba tez nie az tak blisko hehe;-)no piekne sloneczko mamy wiec wszytskie mamuski wyganiam na spacer u nas jest prad wiec sie ubieramy i lecimy:tak:a my na week majowy nigdzie nie jedziemy bo Ł. pracuje a pozniej szczepienie no ale za to w pol miesiaca jade znow z Kubusiem do glogowa na troche:-)

reklama
czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo ale mamy troche klopotow Karolek mial zapalenie pluc i strasznie sie nameczylam zeby go z tego wyciagnac ublagalam lakarza zeby maly byl ze mna w domu niestety musze trzymac malego do zastrzyku 2 razy dziennie masakra bo strasznie sie wyrywa ale jeszcze dzis wieczorem i jutro rano i mam nadzieje koniec mam nadzieje ze wasze dzieciatka sa zdrowe nie mialam was kiedy czytac ;-)

Zuzia ślicznie dziękuje za życzenia :tak::laugh2:

Helenko 3maj się jakoś.To na pewno nic przyjemnego...Jesteś niezwykle silną kobietą!Podziwiam...Brakuje nam ciebie...

My już prawie popakowane i lecimy zaraz na spacer!Jak mężuś wróci z pracy to tylko zjemy obiad i jedziemy na Śląsk więc życzę miłego dnia dzisiejszego i jutrzejszego.Jutro sprawa w sądzie.Jak wróce napisze co i jak...

zgadzam sie ze szczypawka cala mama OLIS :-) a gdzie na ten slask jedziesz moze do katowic to zapraszam na kawke :-) ja zrobilam dzisiaj zupke serowa na obiadek tera maly spi a jak wstanie to lecimy na dluuugi spacer. lekarz przepisal mi kolejne opakowania tabl. i powiedzial ze okresu moze nie byc baaaaardzo dlugo po porodzie a plamienia no to niestety taki urok tych tabletek.

czesc dziewczynki dawno mnie nie bylo ale mamy troche klopotow Karolek mial zapalenie pluc i strasznie sie nameczylam zeby go z tego wyciagnac ublagalam lakarza zeby maly byl ze mna w domu niestety musze trzymac malego do zastrzyku 2 razy dziennie masakra bo strasznie sie wyrywa ale jeszcze dzis wieczorem i jutro rano i mam nadzieje koniec mam nadzieje ze wasze dzieciatka sa zdrowe nie mialam was kiedy czytac ;-)

Helenko,
trzymaj sie ciepło. Wiem co to znaczy bo Jakubuś też miał zapalenie płuc jak miała 1,5 miesiąca. A potem jeszcze anemie. Miał dużo leków i kroplówek i go to bardzo osłabiło. PO szpitalu brał przez 6 tyg leki na anemię i chyba juz jest ok.
Własnie dziś odebrałam wyniki badań i hemoglobina z 9 mu się podniosła na 11,5 !!!! To chyba ok? Kto się na tym zna? Jutro pójdę z wynikiem do pediatry . Mam nadzieję, że juz nie będzie musiał brać leków. !!

Wiecie jaka jest norma dla niemowląt? Na wyniku pisze 10-12. Ale to chyba ogólna? Grunt że muu rośnie Hgb.

Tymczasem zmykam, bo moje słoneczko ma dziś 4 urodzinki i będzie imprezka ! Doczytam Was wieczorkiem . PA .

my po obiadku w domku odpoczniemy i zaraz dalej lecimy bo slonko przepiekne:-)Szczypi milej i spokojnej podrozy:tak:i rzeczki mleczka dla Zuzanki!!!!
Esti Olis wykapana mamcia:-pHelenko duzo zdrowka dla Karolka:tak:Ewa wiem ze to nie to samo ale moj Bubus ma co 2 tyg pobierana krew w celu badania poziomu bialka we krwi -tez nic przyjemnego a bedzie tak mial dlugo............dlugo:-(takze wspolczuje takim maluszkom.........a jesli chodzi o wynik Hgb ma dobry.mysle ze nie bedzie musial brac lekow chociaz nie wiem jaki poziom jest wymagany u niemowlat ale jak Kubus taki mial to bylo oki.wiec sie nie martw!

reklama
salik taki to juz bol jak sie bierze te tabsy:dry:ja juz nie plamie w koncu!!!!!i planuje wybrac sie do gina ale mysle nad zatrzykiem -pogadm z gin i podejme ostateczna decyzje;-)poki co pojadlam zaraz bubusia nakarmie i lecimy dalej:tak::-)

Do góry