salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
na tym ostatnim wyglada jak by sie do kankana zabierala na lezaco 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec podpisalam umowe o prace:-)jestem cala w skowronkach bo bylo bardzo milo i wogole az sie inaczej czuje
moj Kubus ulewa bardzooooo rzadko czasem jak przewijam go po jedzeniu albo jak cos w pampie lepi
ja juz pisalam ze bede musiala cos Bubusiowi wdrazyc do diety jak wroce do pracy a bedzie mial skonczone te5 mc ale i tak uzgodnie to z pediatra teraz 7 maja na szczepieniu i przede wszytskim przyzwyczaje go do butelki zeby nie plakal babci .....dzis zjadl dzielnie chociaz na poczatku marudzil i sie bawil ale jak zdlodnial porzadnie to zerazl cale 150ml mojego mleczka
Esti ale lakomczuszek
Asia masakra dziecko takie wogole nie wie co to samodzielnosc i mysli ze mama bedzie zawsze przy nim............ciekawe czy do kibla tez z nim chodzi
a ja nie wiem czy kupic mate edukacyjna wiem ze to super sprawa ale jeszcze gdybym miala pewnosc ze moj Bubus bedzie ja tolerowal a nie zeby to bylo na 10 min
to sa jednak pieniadze....musze tak jak salik sprobowac od jakiejs mamuski i go polozyc wtedy sie przekonam
chociaz i tak sie zrobil fajnijeszy i potrafi sie sam zajac i pobawic;-)salik a ta co linka wkleilas dalam do ulubionych:-)
dlatego jak ktoras ma poroblemy i chce bardziej zrozumiec wlasne dziecko to polecam!
Kubus mniej placze lepiej i dluzej spi i jest cudownie:-)lece poczytac dalej sciskam Was mocno i do juterka!!!
prosze od cioci basi ucalowac swoje malenstwa!!!