reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
w koncu skonczylam:rofl2:wiec podpisalam umowe o prace:-)jestem cala w skowronkach bo bylo bardzo milo i wogole az sie inaczej czuje:-Dmoj Kubus ulewa bardzooooo rzadko czasem jak przewijam go po jedzeniu albo jak cos w pampie lepi:sorry2:ja juz pisalam ze bede musiala cos Bubusiowi wdrazyc do diety jak wroce do pracy a bedzie mial skonczone te5 mc ale i tak uzgodnie to z pediatra teraz 7 maja na szczepieniu i przede wszytskim przyzwyczaje go do butelki zeby nie plakal babci .....dzis zjadl dzielnie chociaz na poczatku marudzil i sie bawil ale jak zdlodnial porzadnie to zerazl cale 150ml mojego mleczka:tak:
Agne zdjecia Duski przesliczne hehe taka bajeczka ze zdjec:laugh2:Esti ale lakomczuszek:laugh2:Asia masakra dziecko takie wogole nie wie co to samodzielnosc i mysli ze mama bedzie zawsze przy nim............ciekawe czy do kibla tez z nim chodzi:baffled:a ja nie wiem czy kupic mate edukacyjna wiem ze to super sprawa ale jeszcze gdybym miala pewnosc ze moj Bubus bedzie ja tolerowal a nie zeby to bylo na 10 min:dry:to sa jednak pieniadze....musze tak jak salik sprobowac od jakiejs mamuski i go polozyc wtedy sie przekonam:tak:chociaz i tak sie zrobil fajnijeszy i potrafi sie sam zajac i pobawic;-)salik a ta co linka wkleilas dalam do ulubionych:-)

chcemy jechac do hiszpani we wrzesniu na tydzien samolotem, uhhhh tak bardzo mam ochote pojechac dalej niz na kaszuby a z drugiej strony sama nie wiem tluc sie z dzieckiem.
ale w sumie to nie ma problemu 2 godz samolotem, pozyczymy saochod i wyrentujemy jakis domek albo w bungalowach na kampingu.;-)Duska bedzie juz miala 9 msc wiec bedzie juz DUZA:rofl2:

kufa poparzylam sobie lewego faka jak wyparzalam butelki Bubusia:-:)dry:
Anja super strach ma wielkie oczy ale masz racje Duska bedzie juz duza i w koncu to tylko 2 h ;-)

wiecie co ta ksiazka jezyk niemowlat jest cudowna tyle mi pomogla i uswiadomila a dopiero jestem w polowie!!!zaluje ze nie przeczytalam jej wczesniej no ale tak wyszlo:dry:dlatego jak ktoras ma poroblemy i chce bardziej zrozumiec wlasne dziecko to polecam!:tak:Kubus mniej placze lepiej i dluzej spi i jest cudownie:-)lece poczytac dalej sciskam Was mocno i do juterka!!!:rofl2:prosze od cioci basi ucalowac swoje malenstwa!!!:tak::-D

Dziewczynki ja nie chce zrobic swojemu dziecku krzywdy przez to ze podaje jej juz marchewke i jabluszko, postanowilam ze podam dlatego ze jest na sztucznym jedzeniu i jak troche wczesniej jej podam to nic jej nie bedzie tym bardziej ze ona jak na swoj wiek to wazy o wiele mniej niz wasze dzieci i nie daje jej codziennie tylko co 2 dzien po pare malych lyzeczek.
Esterka slicznie Twoj Olis wyglada taki ubrudzony i te jego duze oczeta:tak:
Dusia tez jest cudowna.
Dziuba 3mam za wene tworcza oby tak dalej.
Basia gratulacje podpisania umowy.
A MNIE DZIS WKU...LA szefowa bo powiedziala ze za urlop mi nie zaplaci, a mam zalegly z tamtego roku i jeszcze pare ni z tego a umowe mialam do 31 marca a do 8 maja jestem na maciezynskim wiec pozniej bede musiala wykorzystac urlop ktory jest platny to jak moze za te dni mi nie zaplacic jak jest platny a jak nie to nasle na nia inspekcje pracy i nie bede sie z nia cackac:wściekła/y:

A ja dzis bylam na aerobiku ale nie na tym co zawsze tylko na pilkach i mi sie tak strasznie spodobaly ze zamowie sobie taka pilke z allegro i szkoda ze zadko na te pilki chodze bo nie ma miejsc ale bylo naprawde super:tak::-)

wklejam Wam kilka fotek bo dawno tego nie robilam:-p

Załączniki

• P1000256.JPG
    P1000256.JPG
    23,7 KB · Wyświetleń: 25
  • P1000268.JPG
    P1000268.JPG
    22,8 KB · Wyświetleń: 23
  • PIC_0007.JPG
    PIC_0007.JPG
    10,1 KB · Wyświetleń: 23
  • P1000275.JPG
    P1000275.JPG
    23,6 KB · Wyświetleń: 26
  • PIC_0003.JPG
    PIC_0003.JPG
    12,4 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Dziuba pisz pisz :tak::tak:Mili co za zbuciala ta szefowa jak moze nie zaplacic!!!co to za firma bo mozesz tez naslac sanepid i zrobia im czesanke i ona musi Ci zaplacic!!!!!:angry: jesczze jedno zdjecie ktorym bedzie krecil Wasze coreczki hehehe:-)

Załączniki

• PIC_0009.JPG
    PIC_0009.JPG
    8,9 KB · Wyświetleń: 28
Do góry