reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ulewanie jest Ok jezeli pod kontrola, dziecko pogodne i przybiera na wadze. duska ulewa bardzo ale nie da rady jej dac mniej mleczka niz 150 bo robi straszny "dym"a wazy juz ok 7kg wiec trawi git.
ja sie nakrecam tym domem chodzimy teraz z nadia na spacerki po willowych dzielnicach gdanska i ogladamy nowe "norki" z ogodkiem dla Myszki:tak::tak::tak:
tylko te ceny...na florydzie taniej i jaka pogoda i ocean....:-)

Olisiek dostał dzisiaj 3 łyżeczki marchewki, jutro dostanie 5 a pojutrze 7.....jeśli będzie ok to w przyszłym tygodniu dostanie pół słoiczka.A jeśli nic mu nie będzie to za 2 tygodnie wprowadzimy dynię
Zaraz wstawię fotki

Esti- ja wiem,że ulewania nie nalezy bagatelizowac. Ja na poczatku przejmowalam sie tym bardzo ale teraz ulewanie przeszlo do porzadku dziennego. Nie ulewa po kazdym zarciu ale czasem mu sie zdarzy...
Wiem,ze jesli bedzie to trwalo dluzej niz 6 miesiecy to trzeba bedzie to leczyc ale poki co jest okej. Przybiera na wadze, spi standardowo czyli w nocy po 4 godzinki....W dzien ma problemy ze spaniem w domu ale na spacerze spi non stop....
Ale masz racje- jesli dziecko ma 1,5 roku i ulewa to nie jest to normalne...
A dzis usłyszalam od mojej kumpeli,że jakas tam babka ma 2 letnie dziecko i jest uzalezniona od niego. Nigdzie bez dziecka nie wychodzi, nie mowiac juz o zostawieniu malego pod opieka kogos innego. Spi z dzieckiem, cale dnie z nim spedza i ma jobla na jego punkcie...Ja rozumiem,że trzeba spedzac z dzieckiem jak najwiecej czasu , że dziecko potrzebuje bliskosci ale bez przesady...jak tak dalej pojdzie to zrobi z tego dzieciaka kaleke zyciowa. Mam nadziej,że wkrotce ta babka to zrozumie

reklama
Do góry