reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ten Maxi Cosi Priori jest fajny, ale nie ma odpowiadającego mi koloru :-p Ale Maxi Cosi Tobi ma mój ulubiony kolor Red Flame Reflection :-D Tylko, że one są do 18 kg :/

co do fotelikow to ja slyszlam o takiej firmie Concord. Podobno dobre:-)
B-Asiu czy wiesz moze jaki krem z filtrem na buzke dla maluszkow moznaby kupic?
A ja sie dzis wkurzylam na kolesia od zmywary. Wczoraj siedzial tu pol dnia, zgarnal kupe kasy a dzis okazalo sie ze cieknie. Ja pierd...e caly parkiet mam zalany!!!!!:wściekła/y:
Dzis jak przyjedzie to poarwic to nie zaplace mu ani grosza. niech spieprza na drzewo:wściekła/y: Do tego maly dzis budzil sie co 2 godziny. Nie wiem co sie stalo. A ja dzis chodze jak nakrecona bo wkurzam sie na wszystkich.
A jakby tego bylo malo to Borys znowu wymiotuje!!!!Szlag by to wszystko trafil....

Ja kupuje dużo rzeczy w tym sklepie. Wozek MX, fotelk MX, laktator, spiworek itp i tez od nich kupie taki fotelik co Dziuba, mam u nich zniżke i kierownik sklepu jest naprawde wporzo, jego żona rodziła miesiąc przede mną.

Też mamy taki znajomy sklep ze zniżkami :-) Jak kupowaliśmy hurtowo przed narodzinami małej, to trochę kasy przyoszczędziliśmy dzięki temu. :-)

reklama
Anja ja czytalam o tej tragedii jakies 2 tygodnie temu i od tamtej pory jak sie gdzies autem wybieramy przypominam mezowi o ostroznoci.
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wlasnie dzwonila tesciowa i mowila zeby przyjsc dzisiaj o 16 na to mieszkanie zeby powywalac te rupiecie i powiedziala ze tesc az tak bardzo sie na R nie gniewa no wiec zadzwonilam do meza i mu owiedzialam ze mamy tam przyjsc, najpierw uniusl sie honorem ale przemowilam mu do rozumu, jestem szczesliwa ze az sie poplakalam bo ile mozna z tym babsztylem wytrzymac, a od poniedzialku wchodza robotnicy:-)

Do góry