reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ehh, ja też miałam 5szwow, ale to dlatego że mała taka duża była...
dziewczynki śmigam do łóżka, jestem padnięta, a mała śpi, wię ckorzystam z wolnego :laugh2::laugh2:
dobrej nocki

Zobaczcie jakiego Maksik ma madrego tatusia i jaki mu kupil smoczek:szok:. Najpierw sie wkurzylam ale potem to mi sie tak chcialo smiac:-D. Oczywiscie nie bedzie go nosil:tak:

smieszny jest i tyle :-) a czemu ja bym tym bereciarom moje dziecko pokazywala bo czasem tak mi zagladaja do wozka jak bym tam co najmniej jakiegos ogra wozila- nie wiem dlateczgo.
dziuba moze masz racje ale chcialabym wygladac jak estera, pumi czy basia i ty tez szczupla jestes chyba tylko ja waze 72.300 :-( :-( :-(

Dziuba ja lubie takie wyszukane rzeczy a poczuc sie 16-stka tez nie zaszkoodzi hehehe:-DSalik fajnowa ta tunika:tak:Kamalodz smoczek zaj.......hehehe usmialam sie do lez:laugh2:

reklama
czarna tunika mi sie podoba:tak:
A moj maz wlasnie mnie poinformowal ze za okolo 2 tyg bedzie w domu tylko gosciem: nie dosc ze wychodzi do pracy po 6 rano to bedzie wracal kolo 23 ( bo chce sobie wziasc na barki wiecej pracy). teraz wraca kolo 19.
Mamy w Polsce dom nowy wybudowany a nie ma kasy na jego wykonczenie i P chce go wykonczyc na full wypas i wynajmowac bo niszczeje. Sprzedac nie mozemy bo dzialke dostalismy od tesciow w prezencie i by nam tego nie wybaczyli. Nie powiem zebym byla zadowolona z tego powodu bo nie dosc ze D malo widuje tatusia to teraz wogole go nie bedzie widziec:angry:
A tak kotek sypia w poblizu D

Załączniki

• 005.JPG
    005.JPG
    563,9 KB · Wyświetleń: 43

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry