reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moje dziecie wlasnie samo usypialo i zasnelo;-)ale szok dopiero po 20 zwykle zasypia ok 21,,,,,chyba go zbytnio wymeczylam moimi zabawami extremalnymi:rofl2::-pPam wspolczuje:baffled:ja bede pracowac 2 soboty w miesiacu ale jak bede chciala:happy:a bede chciala bo pieniazki potrzebne:sorry2:Albi wiesz jak to jest w naszym kochanym kraju ....wykorzystywanie i brak szacunku a ludzi traktuja jak osobiste roboty bez uczuc i rodzin....:angry:az przykro ze w takim wieku nie traktuja pracodawcy pracownikow jak ludzi.....:-(

reklama
moje dziecie wlasnie samo usypialo i zasnelo;-)ale szok dopiero po 20 zwykle zasypia ok 21,,,,,chyba go zbytnio wymeczylam moimi zabawami extremalnymi:rofl2::-pPam wspolczuje:baffled:ja bede pracowac 2 soboty w miesiacu ale jak bede chciala:happy:a bede chciala bo pieniazki potrzebne:sorry2:Albi wiesz jak to jest w naszym kochanym kraju ....wykorzystywanie i brak szacunku a ludzi traktuja jak osobiste roboty bez uczuc i rodzin....:angry:az przykro ze w takim wieku nie traktuja pracodawcy pracownikow jak ludzi.....:-(

zgadzam sie z toba ja pracowalam kazda sobote i nawet niedziele, tylko co 2 mialam wolna (niedziele)

Aga ja tez nie potrafilabym zaufac zadnej obcej osobie-tyle sie teraz slyszy:baffled:nawet sie obawiam zeby tesciowka nie nauczyla albo sama bez mojej wiedzy i na wlasna reke nie rozszerzala malemu diety bo ja chyba udusze!sama bede decydowac co moze zjesc i kiedy....dzis mowilam jej o tym soczku marchewkowym rozcienczonym ze od niego zaczniemy jesli chodzi o mafefke a ona ze raczej chyba jako 1 damy ugotowana a ja ze nie i juz sie zaczela wymiana zdan -doceniam ze idzie mi na reke chodz jest juz na emeryturze ale dorabiala i rzuca prace zebym ja mogla wrocic no ale nie zeby ona mi podejmowala takie decyzje...moze jedynie doradzic jak bylo 20 lat temu a same wiecie jak bylo glupi przyklad -chodziki gorai spanie na miekkim:sorry2:no comment....

Aga ja też bym go z opiekunką nie zostawiła wolałabym iść na wychowawczy,ale z babcią to co innego.A i z tatą mały dobrze sie czuje-tzw.męska solidarność.A poza tym o moim powrocie do pracy zdecydowały względy finansowe bo planujemy kupno mieszkania więc kasa się przyda.

ja postanowilam,ze nie wracam jakotako do firmy, zajmuje sie "tylko" zamawianiem sprzetu, korenspondencja z chinczykami, troche marketing, ale tylko przez email, bo juz telefonow nie znoise, musialam zmienic numer, bo mi zatruwali duper po 23.
probujemy ululac Niunie od 2 godz:crazy:jakas masakra, jeczy i srzeczy zmeczona, ale spac nie pojdzie:angry:

No u nas to samo tylko jebaniutkie, zasrane pieniążki :-(. Tylko ja staram sie znaleźć sobie nieco lepiej płatną prace, zeby Marek mogł pojsc na wychowawcze. Zawsze to jeden z rodziców.

mały spi... ufff... nareszcie, bo moja cierliwosc juz wisiała na cieniutkim włosku.
a to bebiko2GR wcale nie jest geste, normalne jak bebiko1.
Zjadłam kolacje, i teraz relaks....
A ja daję Mikiemu bebiko2R.Najpierw dawałam z Nestle2R.Bebiko jest trochę tańsze,akurat jest promocja u nas w Biedronce.Na soczki deserki,obiadki też.Mały akurat wychlał butlę i śpi.To dobranoc,bo już nie mogę dziś pisać.Acha,a u Was dziewczyny jaka pogoda? U Nas na wieczór zaczęło padać.To pa , do jutra!:-D;-)

U nas nie ma dużego wybory jeśli chodzi o miejsca pracy.A nie uśmiecha mi się pracować w sklepie od 10-18 za 900 zł.Poza tym staram się spędzać z małym jak najwięcej czasu żeby tak nie odczuwał mojej nieobecności.Pranie czy sprzątanie może poczekać aż Oskarek pójdzie spać.

reklama
ja mam kilka probek mleka hipp 2 i dzisiaj w markecie patrzylam na cene i te hipp 2 opakowanie 300 kosztuje 8 zł a bebiko 2 350 kosztuje 11,45 nie wiem czy go nie przeniose na hippa najpierw musialabym zobaczyc czy nie dostanie alergi- dobrze ze mam 5 tych probek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry