reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi, cudni jestescie, macie takie same figlarne swietliki w oczkach. super!;-)
Masz piekny usmiech! , kiedy mi wrescie zdejma aparat???:crazy:
sylka, to taki bardzo gesty jogurt, inaczej balkanski albo grecki

reklama
Sylka wyślij trochę ciasta.zjadłabym.mniam............ale jutro wyjeżdżamy węc nie mam czasu piec
Ufffffffffff.......juz prawie spakowani..........jutro tylko malego kołderka i podusia i gotowi

Tak, do Smolnik:tak: Mam nadzieję,że pogoda dopisze , bo jak na razie u nas ciagle leje i jest zimno.....ale co tam..........zawsze to jakiś wypoczynek..przecież nie będzie lało 4 dni!Zresztą jedziemy ze znajomymi to będzie wesoło.

Pam mogę zapytac gdzie ty pracujesz, bo zauważyłam, ze juz 2 sobote popierniczasz. Słuchaj czy nie ma jakis przepisów co do pacy mam w sobote poki dziecko nie skonczy 4 roku życia??

Albi pracuję w hurtowni z napojami w dziale sprzedaży ale też zajmuję się po trochu księgowością firmy.Trochę się u nas ostatnio pogmatwało bo nam się dziewczyna zwolniła no i roboty przybyło.Jesteśmy tylko 3 i dlatego wolną sobotę mam co 3 tydzień.

reklama
A poza tym wiesz jak to jest w prywatnych firmach z tymi prawami mam.Ja nawet urlopu zaległego z zeszłego roku jeszcze nie wykorzystałam bo nie mam kiedy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry