• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
o jejku Szczypi sorki nie doczytałam , że ty też dzisiaj świętujesz

wszystkiego naj naj również dla ciebie:tak::tak::tak:

a z cytrynowym uważaj bo ja zrobiłam w środę podwójną porcję na dużą blachę, było pyszne, ale obżarłam się i było mi niedobrze:baffled::baffled::baffled::baffled: cały wieczór

efekt jest taki, że wczoraj i dzisiaj żyję na samej wodzie tak się przeżarłam, wstyd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy::angry::angry::angry:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
najpierw wychodzą dolne ale może się zdarzy, że górne

u mojego Rycerza też białe dziąsołki i takie napuchnięte.:-( czasami popłkuje:-( ale też już zelik zakpułam
wczoraj uraził się łyżeczką i nie chciał jeść mafefki

tak mu się siedzenia spodobało, że nie chce już leżec a jak go ni złapie za rączki to się na łokciach podnosi:szok::laugh2::laugh2:

Szczypi sto latek dla Ciebie i Twojej slodziakowej Corci Zuzanki:-)
a to ja sie pytalam o to jabluszko po kupce....hm...juz zrobil bo mu brzusio i plecki pomasowalam ale mu bylo dobrze tak fajnie mruczal :-D
Sylka to jaka Ty mu zupke dawalas z tej marchewki??ugotowalam i rozbabralas ja??czy zupke na warzywkach bo ja zielona i nie trybie -do mnie to jak do faceta prosto z mostu i najlepiej krotko jesli chodzi o sprawy gotowania:-pMonika masakra az dziwne to albo Ci wisial bo traktowal Cie jak smoczka....albo sie nie najadal ale z czasem mialabys wiecej pokarmu i byloby si mysle...a w dzien jak czesto je???my juz po spacerku z tesciowa bylo milo Bubus nie plakal tylko spal wiec apeluje do Pandi - znalazlam sposob na niego-jak sie juz pobawimy karmie go on powoli jest spiacy szybko go ubieram do wozia i spi :sorry2:

Basiu ogólni mówię zupka, ale była to marchewka z gerbera a dzisiaj młoda marchew z hippa,
ta druga zdecydowanie lepsza,
jutro podaję ryżankę z hippa bo tam jest jeszcze ryż i ziemniaki a w ryżance z bobovity jest jeszcze seler, w2ięs jak dodatkowy składnik to potem:tak:

Salik mowisz ze gryzak Ci sie sprawdza a gdzie kupilas???fotki sliczne!!Sylka dzieki za wyjasnienie;-)a powiedzcie czy tylko na poczatku jak sie wprowadza pokarmy to tak pojedynko przez jakis czas jeden ???a jak to jest z deserkami i obiadkami mozna probowac rozne smaki kazdego dnia?mowie ez glutenie i bez mieska;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry